Μενού
  • Α-
  • Α+

«Η στάση του σώματος παραπέμπει σε θέση που παίρνει κάποιος για να αυτοπυροβοληθεί», λένε στο Reader πηγές του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. αναφορικά με την αυτοχειρία (σ.σ. σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση) του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ερέτριας. Ο 29χρονος αξιωματικός δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει εργασιακά ή οικογενειακά προβλήματα, γι’ αυτό και ο θάνατός του προβλημάτισε όσους τον γνώριζα και προκάλεσε την κινητοποίηση του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. 

Επαγγελματικά ο διοικητής του Α.Τ. Ερέτριας θεωρείτο ένας από τους ανερχόμενους αξιωματικούς του Σώματος (είχε αποφοιτήσει με καλό βαθμό από τη Σ.Α.Ε.Α. και είχε γίνει ήδη διοικητής Α.Τ., όντας υπαστυνόμος Α’) ενώ οικογενειακά είχε πριν από περίπου 2,5 μήνες γίνει πατέρας στο πρώτο του παιδί. Δεν φαινόταν, επίσης, να έχει κάποιο πρόβλημα με τη σύζυγό του – η οποία τον αναζήτησε από τους πρώτους, καθώς δεν γύρισε σπίτι τους το μεσημέρι της Πέμπτης. 

Πλέον η έρευνα περνά στο Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, με τους αξιωματικούς που θα επιληφθούν να αναζητούν τι μπορεί να μεσολάβησε από την ώρα που έφυγε (σ.σ. περί τις 14:45) από την Υπηρεσία του μέχρι την αυτοκτονία του, σε κοντινή απόσταση σε ένα ήσυχο πάρκο της Ερέτριας. Στο μικροσκόπιο πλέον θα μπει το κινητό του τηλέφωνο (σ.σ. θα γίνει άρση απορρήτου επικοινωνιών) για να διαπιστωθεί εάν και με ποιους είχε μιλήσει ο 29χρονος υπαστυνόμος Α’ τις τελευταίες ημέρες πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα.

Επίσης, θα ληφθούν καταθέσεις από τη σύζυγο, την οικογένεια και τους συνεργάτες του, για να διαπιστωθεί εάν υπήρχε κάτι που τον απασχολούσε και στάθηκε ικανό να δώσει τέλος στη ζωή του. Ο θάνατος του 29χρονου αξιωματικού βύθισε στο πένθος τους οικείους του, αλλά και την ΕΛ.ΑΣ. γενικότερα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA