Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη παρακολουθούσε η κοινή γνώμη τα τεκταινόμενα γύρω από την υπόθεση της απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Η 33χρονη που κατηγορείται για την απαγωγή του παιδιού, σύμφωνα με τη δικογραφία, αναζητούσε θύματα σε ορφανοτροφεία και παιδικές κατασκηνώσεις. 

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Συνεργό φέρεται να είχε η 33χρονη που άρπαξε τη Μαρκέλλα - Παραπομπή και των δύο σε δίκη προτείνει η αντιεισαγγελέας

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι αναζητήσεις της 33χρονης στο διαδίκτυο για ορφανοτροφεία και παιδικές κατασκηνώσεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως αναζητούσε θύμα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος επιχειρηματία για συνέργεια στην απαγωγή.  Η 33χρονη φέρεται να είχε συχνές επαφές με τον φερόμενο ως συνεργό της επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης, που της έδινε χρηματικά ποσά. Η δικογραφία σε βάρος του επιχειρηματία αναφέρει πως γνώριζε για την απαγωγή του παιδιού, παρείχε στην κατηγορουμένη ψυχική και υλική συνδρομή και πηγαινοερχόταν επανειλημμένως από το σπίτι του στην οικία της. 

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όταν η 33χρονη είχε αποφασίσει να εγκαταλείψει το κορίτσι στο πρατήριο υγρών καυσίμων στην Καλαμαριά ο επιχειρηματίας το γνώριζε και την στήριξε ψυχολογικά. Ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται πως ουδέποτε ήρθε σε επαφή με την ανήλικη και η 33χρονη τον είχε πείσει πως είχε καλές προθέσεις. Στο σπίτι του επιχειρηματία βρέθηκαν όπλα. Υποστηρίζει πως έχει μόνο για το ένα έχει άδεια και τα υπόλοιπα είναι συλλεκτικά κομμάτια και ισχυρίζεται πως είναι αθλητής σκοποβολής. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA