Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη στην Ίο από αστυνομικούς του τμήματος Ιητών, ένας 20χρονος Ιρλανδός που κατηγορείται ότι σκότωσε 22χρονο ομοεθνή του. Οι δύο νέοι ήταν στην ίδια παρέα και καυγάδισαν, όταν ο πρώτος χτύπησε και έριξε στο οδόστρωμα τον δεύτερο. 

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, ο 20χρονος Ιρλανδός διαπληκτίστηκε με τον 22χρονο στην χώρα της Ίου. Ο 20χρονος χτύπησε τον 22χρονο με τα χέρια του με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί. Ο 22χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου κατέληξε.

Αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για το περιστατικό μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν τον δράστη και τον προσήγαν στο τμήμα ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που έφτασαν στον καυγά καθώς οι δύο Ιρλανδοί ήταν στην ίδια παρέα. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου, ενώ παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA