Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρός ανασύρθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Αθηνάς (σ.σ. είναι η συνέχεια της λεωφόρου Βουλιαγμένης), στο παραλιακό μέτωπο, ο δημοφιλής ράπερ Mad Clip. Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, όταν ο 34χρονος μουσικός -κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος- έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε μία κολόνα ηλεκτροφωτισμού και σε ένα δέντρο. Ήταν λάτρης της πολυτελούς ζωής, των γρήγορων αυτοκινήτων και της ταχύτητας, κάτι που ήθελε να δείχνει και μέσα από τα τραγούδια του. 

Το τραγούδι «Χιλιόμετρα» των τράπερ Mad Clip, Hawk, Light και Sapranov ξεκινά με το κουπλέ του πρώτου να δείχνει το πόσο αγαπά την ταχύτητα στους δρόμους: «Τρέχω με χίλια χιλιόμετρα την ώρα/ Και έτσι όπως περνάν τα χρόνια δεν θυμάμαι τα παλιά», ενώ το κουπλέ του κλείνει με την φράση «Ζούμε όλα ή τίποτα μέχρι να 'μαι RIP» το οποίο επαναλαμβάνεται δύο φορές. 

Σημειώνεται, ότι η ταχύτητα και ο θάνατος είχαν απασχολήσει και σε προηγούμενο τραγούδι τον τράπερ. Συγκεκριμένα, στο τραγούδι «Hustla», αναφέρει στο πρώτο κουπλέ: «Τρέχω σαν ταύρος (huh), σου στήνω τον τάφο (pow pow)/  Εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω/ Δε με φοβίζει, γ... ο Χάρος» 

Οταν ο τράπερ δήλωνε «είμαι γκαζάκιας» 

Ο Μad Clip  είχε απασχολήσει τις αρχές τον περασμένο Φεβρουάριο όταν δεν είχε υπακούσει σε σήμα της αστυνομίας γιατί έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα. Ο γνωστός τράπερ, κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος, δεν σταμάτησε σε έλεγχο της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Ο Mad Clip έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, πέρασε από 4 κόκκινα φανάρια (κάτι που ο ίδιος είχε αρνηθεί), ώσπου τελικά οι αστυνομικοί τον εγκλώβισαν και τον συνέλαβαν.

Μία ημέρα μετά το περιστατικό, ο 34χρονος μουσικός έδινε τη δική του απάντηση για όσα έγιναν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. «Καταδίωξη έγινε. Είμαι κοντράκιας. Είμαι γκαζάκιας… Μου αρέσει η μ@λ@κια, τι να κάνω. Εννοείται ξέφυγα από το περιπολικό, μπήκα στην Εθνική συνέχισα να τρέχω και στην πρώτη έξοδο του Ταύρου, βγαίνω και τυχαίνει να μου την πέφτει η ομάδα «Δίας».

«Εννοείται ότι δεν θα ρίσκαρα να τρέχω στα στενά και να βάλω σε κίνδυνο τον κάθε πολίτη. Σταματάω, βγαίνουν τα όπλα, αρχίζουν οι φωνές και με συνοδέψαν στο τμήμα του Μοσχάτου η ομάδα «Δίας». Θέλω να ξέρω το εξής: Πού στην Εθνική οδό έχει φανάρια; Εγώ δεν έχω ξαναδεί φανάρια.

Αν είχα κάψει 4 κόκκινα φανάρια μες στην κίνηση, δεν θα με πηγαίνανε αυτόφωρο και στον εισαγγελέα; Δεν είμαι ο γιος του Ωνάση. Είναι μόδα να κράζουμε την τραπ μουσική. Είναι μόδα αυτοί οι καλλιτέχνες να φαίνονται εντελώς κακοποιοί. Είναι μόδα επειδή έτσι θέλει να περαστεί. Δεν γουστάρουν την επιτυχία μας…η καταδίωξη έγινε, υπήρχε ένταση τα φανάρια όμως αδερφέ δεν έγιναν ποτέ».

https://www.instagram.com/tv/CLg6UZBKxb9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA