Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο σημείο, όπου έχασε τη ζωή του ο τράπερ Mad Clip, μετά το τροχαίο δυστύχημα, βρέθηκε ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς. Ο 34χρονος τράπερ, Mad Clip, τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε κολόνα επί της Λεωφόρου Αθηνάς, έξω από την εκκλησία της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Ο διάσημος τράπερ γυρνούσε από γάμο φίλου του που έγινε σε γνωστό μαγαζί της Βάρκιζας. 

Σύμφωνα με την Τροχαία, ο Mad Clip προτού προσκρούσει στην κολόνα, προσπαθούσε επί 100 μέτρα να φρενάρει. Οπως ανέφερε, πάντως, ο πραγματογνώμονας, ανεξάρτητα από τις οποιεσδήποτε ευθύνες βαραίνουν τον οδηγό, φέρει τεράστιες ευθύνες και η περιφέρεια, καθώς έχει παραλείψει να τοποθετηθούν μπάρες ασφαλείας, οι οποίες μειώνουν την ταχύτητα της πρόσκρουσης. Ο κ. Μαδιάς, μάλιστα, αναφέρει πως δεν πρόκειται για σύγκρουση αλλά για πρόσκρουση και πως το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Mad Clip, δεν κινείτο με ταχύτητα κάτω των 120 χλμ.

Σύμφωνα με όσα αντίκρισε ο πραγματογνώμονας στο σημείο, είδε πάνω στο οδόστρωμα ίχνη πλαγίας ολίσθησης και όχι τροχοπέδησης. Όταν υπάρχουν τέτοια ίχνη στο οδόστρωμα, η ένδειξη αυτών των ιχνών προσδιορίζει και το σημείο εκτροπής του οχήματος πάνω στο οδόστρωμα. Αναφέρει πως ο Mad Clip έχασε τον έλεγχο, σύμφωνα με όσα έχει δει μέχρι στιγμής.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA