Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρός ανασύρθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Αθηνάς (σ.σ. είναι η συνέχεια της λεωφόρου Βουλιαγμένης), στο παραλιακό μέτωπο, ο δημοφιλής ράπερ Mad Clip. Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 02:00 τα ξημερώματα, όταν ο 34χρονος μουσικός -κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλος- έχασε τον έλεγχο του πολυτελούς αυτοκινήτου του και καρφώθηκε σε μία κολόνα ηλεκτροφωτισμού και σε ένα δέντρο. Ήταν λάτρης της πολυτελούς ζωής, των γρήγορων αυτοκινήτων και της ταχύτητας, κάτι που ήθελε να δείχνει και μέσα από τα τραγούδια του, καθώς και των αναρτήσεών του στο Instagram.

Διαβάστε ακόμη: Mad Clip: «Ζούμε όλα ή τίποτα μέχρι να 'μαι RIP» - Τα προφητικά τραγούδια για ταχύτητα και θάνατο

«Εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω» είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Instagram τον Οκτώβριο του 2019. Πρόκειται για στίχο από το τραγούδι του με τίτλο «Hustla». «Η ζωή μ'έκανε hustla... Τρέχω σαν ταύρος, σου στήνω τον τάφο, εγώ θα διαλέξω το πώς θα πεθάνω, δε με φοβίζει, γ... ο χάρος, μες την κουζίνα όλη μέρα trappάρω» τραγουδούσε ο Mac Clip.

https://www.instagram.com/p/B4FjVkshn39/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ταχύτητα και ο θάνατος είχαν απασχολήσει και σε άλλο τραγούδι τον τράπερ. Το τραγούδι «Χιλιόμετρα» των τράπερ Mad Clip, Hawk, Light και Sapranov ξεκινά με το κουπλέ του πρώτου να δείχνει το πόσο αγαπά την ταχύτητα στους δρόμους: «Τρέχω με χίλια χιλιόμετρα την ώρα/ Και έτσι όπως περνάν τα χρόνια δεν θυμάμαι τα παλιά», ενώ το κουπλέ του κλείνει με την φράση «Ζούμε όλα ή τίποτα μέχρι να 'μαι RIP» το οποίο επαναλαμβάνεται δύο φορές.

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Mad Clip γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 25 Μαΐου του 1987 από γονείς Έλληνες, όμως όπως είχε αποκαλύψει μετά τον χωρισμό τους ο ίδιος ήταν διαρκώς μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Το 2003 αρχίζει να ασχολείται με τη μουσική και μέχρι το 2016 έκανε rap αποκλειστικά σε αγγλικό στίχο, μετά από μία περιπέτεια στον στρατό, που όπως είχε πει τον έδιωξαν "ως απροσάρμοστο" θα βρεθεί στην Κύπρο και το 2016 οριστικά στην Αθήνα.

Ο Mad Clip άνηκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music και τα τελευταία χρόνια μετρούσε δεκάδες επιτυχίες και εκατομμύρια views στο Youtube. Με τη μεταγραφή του στην Capital αρχίζει η συνεργασία με τον Light. Κυκλοφόρησαν το «Dealer» και άρχισε μια σειρά κομματιών που έφεραν εκατομμύρια views στο Youtube και χιλιάδες ακροάσεις στο Spotify.

Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του

Τραγούδια όπως το Mama, το Kotera, το Megistanas, το Sinthikes τον τοποθετούν σε ένα από τους δημοφιλέστερους τραγουδιστές στο διαδίκτυο ενώ και στις συναυλίες ο κόσμος, ειδικά μικρότερων ηλικιών, είναι πολύς. Παρουσιάστηκε στη δισκογραφία το 2017 με το LP O Amerikanos και από τότε ακολούθησαν άλλα τρία το Super trapper, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής ραπ σκηνής και όχι μόνο. Πολλές συνεργασίες με άλλα μέλη της trap σκηνής, όπως ο Fy, Ypo, Illeo, Sin Boy, Hawk, Lil Barty κ.α. αλλά και στη συνέχεια με άλλου είδους μουσικής όπως η Ελένη Φουρέιρα και η Josephine.

Άλλωστε πριν από λίγες εβδομάδες είχε κυκλοφορήσει η τελευταία μεγάλη επιτυχία του σε συνεργασία με την Ελένη Φουρέιρα, το τραγούδι «Μπορεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA