Μία ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή Μαρκάτι - Ριμπάρι στην Κερατέα, με θύμα μία ηλικιωμένη και καθ' ομολογίαν δράστη τον γιο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 48χρονος τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα Κερατέας και ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι λίγο νωρίτερα με μαχαίρι δολοφόνησε την 86χρονη μητέρα του.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και εντόπισαν την ηλικιωμένη γυναίκα μέσα σε μία λίμνη αίματος, ενώ πέρασαν χειροπέδες στον γιο της. Ο 48χρονος έχει οδηγηθεί και ανακρίνεται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ κατάθεση στην ΕΛΑΣ αναμένεται να δώσουν συγγενείς και άτομα που τους γνώριζαν.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της οικογενειακής τραγωδίας, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι το σπίτι όπου ζούσαν μητέρα και γιος είναι σε σχετικά απομονωμένη περιοχή.
- Σαν σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου, η νύχτα που έσβησαν για πάντα τα «κόκκινα φανάρια» της Τρούμπας
- Από τον Μαζωνάκη μέχρι τον Μπονάτσο: Επτά διάσημοι Έλληνες που μας σόκαραν με τον αιφνίδιο θάνατό τους
- Πέθανε ο Σπύρος Χαλβατζής - Ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ και βουλευτής
- Δημοσκόπηση Prorata: Ο αντίκτυπος Μητσοτάκη, Τσίπρα μετά τη ΔΕΘ - Στις 9 μονάδες η διαφορά ΝΔ - ΕΛΑΣ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.