Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην οδό Αγίου Πολυκάρπου στον Ελαιώνα Αττικής. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής ενώ οι καπνοί είναι πυκνοί.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε σε υπαίθριο χώρο και η κλήση στην Πυροσβεστική έγινε στις 07:00 το πρωί. Οι καπνοί από την πυρκαγιά είναι πυκνοί και στο σημείο έσπευσαν 8 οχήματα της Πυροσβεστικής. Η φωτιά έκαψε σκουπίδια και πλαστικά. Λίγο πριν τις 08:00 περιορίστηκε και στο σημείο παραμένουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής.
- Τουρκικά ΜΜΕ: Τούρκοι γεμίζουν βαλίτσες με ψώνια από σούπερ μάρκετ της Ελλάδας
- Αρχεία Έπσταιν: Σοκαριστικές φωτογραφίες δείχνουν τον πρίγκιπα Άντριου σκυμμένο πάνω από γυναίκα στο πάτωμα
- Η ταινία και ο ρόλος για τα οποία διέγραψε το ΚΚΕ τον Μιμή Φωτόπουλο
- O «μακάβριος θρύλος» για τις δύο Καρυάτιδες στο μπαλκόνι της Αγίων Ασωμάτων
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.