Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυξημένα μέτρα σχεδιάζει η Αστυνομία εν όψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης, καθώς εκτός από τις συνηθισμένες κινητοποιήσεις των συνδικάτων υπάρχουν πληροφορίες ότι διοργανώνονται διαμαρτυρίες αρνητών του εμβολιασμού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Open, πυρετώδεις είναι οι συσκέψεις στην ΕΛ.ΑΣ. για τα μέτρα που θα πρέπει να εφαρμοστούν το επόμενο Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ, όπου θα βρίσκεται και ο πρωθυπουργός, με τον μεγαλύτερο «πονοκέφαλο» για τις Αρχές να είναι οι αρνητές του εμβολιασμού. Κι αυτό γιατί ήδη έχει γίνει γνωστό ότι προετοιμάζουν μεγάλες συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, η Αστυνομία έχει αρχίσει να «ξεσκονίζει» λογαριασμούς στα social media αλλά και ειδικές ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο όπου διοργάνωνονται οι διαμαρτυρίες των αρνητών-αντιεμβολιαστών.

Ηδη έχει γίνει γνωστό ότι προετοιμάζεται μία μεγάλη συγκέντρωση στον Λευκό Πύργο, ενώ οι αστυνομικοί «χτενίζουν» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς θεωρούν πως πέρα από τις αναμενόμενες πορείες μπορεί να υπάρξουν και κάποια happenings που κύριο σκοπό θα έχουν να αιφνιδιάσουν τις Αρχές. Ετσι λοιπόν, νούμερο 1 στη λίστα προτεραιοτήτων των αστυνομικών αρχών ενόψει της ΔΕΘ δεν είναι τα συνδικάτα αλλά οι αντιεμβολιαστές, καθώς θεωρούν πως οι εν λόγω συγκεντρώσεις θα είναι αρκετά μεγάλες αφού πληροφορούνται πως θα υπάρξουν μετακινήσεις διαδηλωτών και από τη νότια Ελλάδα προς τη Θεσσαλονίκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA