Μενού
  • Α-
  • Α+

Την δικαστική οδό έχει πάρει η υπόθεση των εικονικών εμβολιασμών κατά του κορονοϊού στο Κέντρο Υγείας Παλαμά στην Καρδίτσα. Η διοικητική υπάλληλος κατέθεσε στην 5η Υγειονομική Περιφέρεια στη Λάρισα και ομολόγησε τη δράση της κι όπως είπε τα πιστοποιητικά δόθηκαν σε 34 άτομα. «Χθες ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ, το πόρισμα θα πάει στον εισαγγελέα. Το παραδέχτηκε αλλά είναι στο στενό της οικογενειακό περιβάλλον. Είναι 34 τα άτομα που πήραν το πιστοποιητικό. Δεν είναι κανένα από την περιοχή, είναι όλα από τη βόρεια Ελλάδα. Δεν γνωρίζω αν εμπλέκεται κι άλλο άτομο.», τόνισε ο δήμαρχος του Παλαμά, Γιώργος Σακελλαρίου.

Διαβάστε ακόμη: Ξετυλίγεται το κουβάρι για τους «μαϊμού» εμβολιασμούς - Σύζυγος αστυνομικού η υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Παλαμά

Μάλιστα εκτιμά ότι πρόκειται για ένα ατυχές γεγονός που δεν πήρε έκταση. «Δεν έχει τη διάσταση που θέλουν να δώσουν», ανέφερε μιλώντας στο MEGA. «Ο γιατρός δεν έκανε μάλλον έξοδος από την εφαρμογή. Δεν γινόταν κάθε απόγευμα, έγινε σε βάθος ενός μήνα. Το πιο πιθανό είναι να ξεχνούσε τον υπολογιστή ο γιατρός ανοιχτό. Έχουν γίνει έλεγχοι σε όλα τα χαρτιά. Αυτά τα χαρτιά δεν ήταν σφραγισμένα, είχαν μια μονογραφή.», πρόσθεσε.

Ενώ σημείωσε ότι εργάζονται 54 άτομα στο κέντρο υγείας Παλαμά, έχει 3 βάρδιες εμβολιασμού και είναι άδικο να στιγματίζεται έτσι. Ενώ εξέφρασε την πεποίθησή του ότι δεν είχε οικονομικό αντίκρυσμα η δράση της διοικητικής υπαλλήλου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA