Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία μυστηριώδη απόπειρα δολοφονίας, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 4:00 το μεσημέρι της Πέμπτης στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, επιχειρούν εξιχνιάσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής.  Το θύμα είναι ένας 32χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ, ο οποίος δέχτηκε τα πυρά πισώπλατα ενώ περπατούσε στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από ένα φαρμακείο, πολύ κοντά στον Άρειο Πάγο. Αρχικά μεταφέρθηκε στον τοπικό σταθμό του ΙΚΑ, ωστόσο, λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του κρίθηκε απαραίτητο να διακομιστεί στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός".

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., ο 32χρονος δέχτηκε πυρά από πυροβόλο όπλο (σ.σ. πιστόλι) με τη βολίδα να τον τραυματίζει στην πλάτη. Η πιθανότερη εκδοχή είναι να πρόκειται για περιστατικό ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.  Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί και ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ έχουν στα χέρια τους υλικό από κάμερες ασφαλείας και μαρτυρίες. Το γεγονός ότι η απόπειρα δολοφονίας έγινε σε τόσο κεντρικό σημείο και ώρα αιχμής, κάνει αισιόδοξους αστυνομικούς Ασφαλείας ότι θα εντοπίσουν τον επίδοξο εκτελεστή.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA