ΚΟΙΝΩΝΙΑ
09/09/2021 23:00

Πέτρος Φιλιππίδης: «Είχε βγάλει τρομερή έπαρση» - Για απρεπή συμπεριφορά μίλησε η Μυριέλλα Κουρεντή

Η γνωστή ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε μεταξύ άλλων, και για τον Πέτρο Φιλιππίδη αποκαλύπτοντας ένα άγνωστο περιστατικό από την εποχή που οι δυο τους συνεργάζονταν στο θέατρο

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Πέτρος Φιλιππίδης: «Είχε βγάλει τρομερή έπαρση» - Για απρεπή συμπεριφορά μίλησε η Μυριέλλα Κουρεντή
Ο Πέτρος Φιλιππίδης (Πηγή: NDP Agency)
Ανάγνωση:

Η ηθοποιός Μυριέλλα Κουρεντή σε πρόσφατη συνέντευξή της, προχώρησε σε μια νέα καταγγελία για τον Πέτρο Φιλιππίδη όταν κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης που είχε μαζί του, ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει απρεπώς σε έναν υπάλληλο. Επίσης, ανέφερε πως στο ραντεβού πήγε φορώντας φαρδιά ρούχα, τα οποία δεν ήταν καθόλου προκλητικά.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο περιοδικό «ΕΓΩ», η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού που είχε πριν καιρό με τον Πέτρο Φιλιππίδη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ήταν ένα ραντεβού στο οποίο πήγα ντυμένη με πολύ φαρδιά και καθόλου προκλητικά ρούχα. Είχα ακούσει διάφορα, όπως και για όλους αυτούς. Ο κόσμος στο χώρο μας γνώριζε γι’ αυτούς. Αυτό που δεν μου άρεσε στον συγκεκριμένο άνθρωπο –εκτός από αυτά που άκουσα- είναι ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε σε έναν υπάλληλο που του είχε φτιάξει καφέ και κατά λάθος του έριξε ένα κομματάκι πλαστικό». Και συνεχίζει «τότε είχε βγάλει τρομερή έπαρση, άρχισε να μιλάει πολύ άσχημα και να φωνάζει και αυτό μου είχε κάνει πολύ άσχημη εντύπωση. Αν υπήρχε περίπτωση να μπορώ να είμαι σε μια παράσταση με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, δεν ήθελα καν. Δεν θέλω να δουλεύω για τέτοιους ανθρώπους που δεν σέβονται τους συνεργάτες τους».

Μετά από ερώτηση για το τι θα έλεγε στον Πέτρο Φιλιππίδη εάν αυτός ήταν απέναντί της, η νεαρή ηθοποιός είπε πως «η μεγαλύτερη τιμωρία αυτών των ανθρώπων είναι η αποχή από όλα αυτά που τόσο καιρό νόμιζαν ότι θα είναι το βασίλειό τους για πάντα. Όσο πιο πολύ οι άνθρωποι δεν ασχολούνται με αυτούς, τόσο πιο πολύ μεγαλώνει η τιμωρία τους. Εγώ δεν άφησα κανέναν από όλους αυτούς να με θυματοποιήσει και φυσικά τους αξίζει η φυλακή, η δημόσια κατακραυγή. Εύχομαι ο κόσμος να μην ξεχάσει όλα όσα έκαναν αυτοί οι άνθρωποι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ