Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τεράστια ποσότητα κοκαΐνης συνελήφθη πρώην μοντέλο του τηλεοπτικού ριάλιτι Power of Love, και ο σύντροφός της, λίγες μόλις εβδομάδες μετά τη σύλληψη της Αφροδίτης Μπάρμπα με 35 φιξάκια κοκαΐνης στο αυτοκίνητό της, που οδήγησε στην προφυλάκισή της. Η συλληφθείσα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., φέρεται μαζί με τον σύντροφό της να είχε εμπλοκή σε μια υπόθεση με σχεδόν 8 κιλά κοκαΐνης. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή της το βράδυ της Πέμπτης (9/9) στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Η σύλληψη του ζευγαριού έγινε ύστερα από αστυνομική επιχείρηση στο διαμέρισμα που διατηρούν στην περιοχή. Εντός της ημέρας θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από την Αστυνομία για την επιχείρηση και τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Προς το παρόν έχει γίνει γνωστό ότι στο διαμέρισμα βρέθηκε 0,1 γραμμάριο κοκαΐνης αλλά σε βαλίτσα εκτός σπιτιού εντοπίστηκαν 7 κιλά και 827 κοκαΐνης και 5.000 ευρώ σε μετρητά, τα οποία, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. «ο ημεδαπός κατελήφθη στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό της ημεδαπής, βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν -7- αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους -7- κιλών και -827- γραμμαρίων».

Η νεαρή κοπέλα εκτός από το Power of Love είναι τελειόφοιτη τμήματος του ΕΚΠΑ, ενώ έχει κάνει σπουδές στην δημοσιογραφία και σε δραματική σχολή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA