Μενού
  • Α-
  • Α+

Ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση από κοινού από δράστες που διακινούν ναρκωτικές ουσίες κατ΄ επάγγελμα άσκησε ο εισαγγελέας στο γνωστό μοντέλο του Power of Love και τον άντρα που βρισκόταν μαζί της. Είναι το δεύτερο μοντέλο που συλλαμβάνεται για κοκαΐνη μέσα σε διάστημα μερικών εβδομάδων. Στον άνδρα ασκήθηκε και ποινική δίωξη για βία κατά υπαλλήλων, καθώς χτύπησε αστυνομικούς, στην προσπάθεια του να ξεφύγει της σύλληψης. Και οι δύο κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σε ανακριτή, ενώ την Δευτέρα αναμένεται η απολογία τους. 

Διαβάστε ακόμη: Μοντέλο του Power of Love: Στη λεκάνη εντοπίστηκε η κοκαϊνη - Τι εκτιμά η ΕΛ.ΑΣ

Το γνωστό μοντέλο συνελήφθη στο σπίτι της στο Παγκράτι με 0,1 γρ. κοκαΐνης. Ο άντρας βρέθηκε στην περιοχή της Νέας Σμύρνης να κατέχει, με σκοπό τη διακίνηση και για λογαριασμό του γνωστού μοντέλου, μία βαλίτσα εντός της οποίας υπήρχαν επτά αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων. Ο άντρας που συνελήφθη προσπάθησε να αποφύγει τον έλεγχο και αντέδρασε, χτυπώντας τους αστυνομικούς με κλωτσιές και μπουνιές.

Η αποποίηση ευθυνών και η κοκαΐνη αξίας 500.000 ευρώ 

Πάντως, ο δικηγόρος του συντρόφου του μοντέλου, με ανακοίνωσή του υποστηρίζει ότι η παίκτρια του Power of Love δεν έχει καμία σχέση με τα ναρκωτικά. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του συλληφθέντα συντρόφου της, Σταύρο Γεωργόπουλου, ο συλληφθείς πήρε την κοκαΐνη για να τη μεταφέρει σε κάποιον που του χρωστούσε, παίρνοντας ουσιαστικά πάνω του την υπόθεση. Μάλιστα, μέσω του συνηγόρου του, υποστηρίζει ότι είναι τοξικοεξαρτημένος και επαναλαμβάνει ότι η παίκτρια του Power Of Love δεν έχει καμία σχέση.

«Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργόπουλος.

Οι αστυνομικοί, πάντως, τώρα συνεχίζουν τις έρευνες, προκειμένου να εντοπίσουν τους εισαγωγείς της κοκαΐνης, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι υψηλής καθαρότητας (πούδρα), με την αξία της να ξεπερνά τις 500.000 ευρώ. Πάντως, τόσο το γνωστό μοντέλο όσο και ο σύντροφός της θα απολογηθούν στον εισαγγελέα για τα ναρκωτικά τη Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου.

Το προφίλ του συντρόφου της - Ο ποδοσφαιριστής που «ούτε καν κάπνιζε»

Οσον αφορά το προφίλ του συντρόφου της 28χρονης κοπέλας, πρόκειται για 32χρονο πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέχρι το 2018 έπαιζε σε ομάδα στη Νάξο και μετά ήρθε στην Αθήνα, όπου και αγωνίστηκε στην ομάδα του Μοσχάτου. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος της εκπομπής Live News ανέφερε: «Όπως μας είπαν παίκτες της ομάδας αλλά και ο πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα που έπαιζε για πολλά χρόνια. Ήταν ποδοσφαιριστής. Πρόκειται για ένα παιδί από την επαρχία, από ένα μικρό νησί, στις μικρές Κυκλάδες στα Κουφονήσια.

Ένα ήρεμο παιδί όπως μας είπαν, ένα παιδί που έκανε μια απλή ζωή. Ούτε φαινόταν να έχει πολλά λεφτά ούτε έκανε μια επίδειξη πλούτου, ούτε ακριβό αυτοκίνητο οδηγούσε. Μέχρι το 2018 ήταν στη Νάξο, όπου έπαιζε ποδόσφαιρο, μετά ήρθε στην Αθήνα και έπαιζε σε μια ομάδα στο Μοσχάτο. Όπως μας είπε ο άνθρωπος που μιλήσαμε, όχι απλά δεν φαινόταν ότι έκανε καταχρήσεις, ούτε κάπνιζε. Μάλιστα μας είπε ότι σαν πρόεδρος της ομάδας έκανε τοξικολογικές εξετάσεις σε όλους του αθλητές και ποτέ δεν είχε εμφανίσει το παραμικρό. Ούτε και η συμπεριφορά του, έδειχνε κάτι τετοιο».

Θέση για το θέμα στην εκπομπή «Live News» πήρε και φίλος του παίκτη (και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας που αγωνιζόταν στη Νάξο), ο οποίος έκανε λόγο για έναν άνθρωπο που ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα καθώς έκανε σωστή ζωή, «ούτε καν κάπνιζε» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ποτέ δεν είχε δείξει σημάδια πως του άρεσε η πολυτελής ζωή.

Αφροδίτη Μπάρμπα: Η σύλληψη του μοντέλου για 70 γρ. κοκαΐνη 

Για πολύ μικρότερη ποσότητα, αλλά για διόλου ευκαταφρόνητο αδίκημα, συνελήφθη στα τέλη Αυγούστου και το γνωστό μοντέλο, Αφροδίτη Μπάρμπα, που πέρασε και από το ριάλιτι μόδας GNTM. το θηριώδες γκρι Range Rover, αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ ήταν αυτό που κίνησε τις υποψίες στους αστυνομικούς για να το ελέγξουν, ενώ η συμπεριφορά της 31χρονης από τη στιγμή που κατέβηκε από το όχημα και ένα τηλεφώνημα στο οποίο ήταν νευρική και αναστατωμένη τους έκανε να ψάξουν σπιθαμή προς σπιθαμή το πολυτελές SUV για να βρουν τελικά τα 35φιξάκια με την κοκαΐνη. Η ίδια στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς είπε ότι δεν έχει κατηγορηθεί για τίποτα στο παρελθόν και ό,τι έχει να πει, θα το πει αύριο στον Ανακριτή. Ο δικηγόρος, αλλά και οι γονείς της ισχυρίζονται ότι της την είχανε «στημένη». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA