Μενού
  • Α-
  • Α+

Πληροφορία για «ζευγάρι που διακινεί κοκαΐνη σε μαγαζιά του κέντρου και των νοτίων προαστίων» ήταν εκείνη που αξιοποίησε η Αστυνομία για να φτάσει στην σύλληψη της 29χρονης, γνωστού μοντέλου και παίκτρια του Power of Love και του συντρόφου της, που θα βρεθούν ενώπιον του Ανακριτή τη Δευτέρα, κατηγορούμενοι για διακεκριμένη διακίνηση ναρκωτικών.

Διαβάστε ακόμη: Μοντέλο του Power of Love: Πέταξε την κοκαΐνη στην τουαλέτα - Το «βαθύ λαρύγγι» που κάρφωσε το ζευγάρι

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο κατηγορουμένων, το ζευγάρι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση σχεδόν μία βδομάδα πριν συλληφθεί, καθώς οι αστυνομικοί είχαν συγκεκριμένη πληροφορία από «άτομο το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του».

Η πληροφορία, σύμφωνα με κατάθεση Αστυνομικού που συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης των δύο, έδινε συγκεκριμένα στοιχεία και περιγραφές του 29χρονου μοντέλου και του 32χρονου συντρόφου της για διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κοκαΐνης σε νυχτερινά καταστήματα. Ο πληροφοριοδότης φέρεται επίσης να ανέφερε πως οι δύο κατηγορούμενοι πωλούσαν έναντι 40 χιλιάδων ευρώ το κιλό την κοκαΐνη.

Οι δύο κατηγορούμενοι προετοιμάζονται για την μεταγωγή τους στα Δικαστήρια τη Δευτέρα, όπου θα κληθούν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του Ανακριτή, ενώ ήδη από δήλωση του συνηγόρου του 32χρονου διαφαίνεται πως ο κατηγορούμενος αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη για τη διακίνηση ναρκωτικών βγάζοντας εκτός από οποιαδήποτε παράνομη ενέργεια την σύντροφο του. Μ' αυτό τον τρόπο θέλει στην ουσία να «απαλλάξει» τη συντροφό του από την υπόθεση και μένει πλέον να διαπιστωθεί τι άλλα στοιχεία υπάρχουν σε βάρος της κοπέλας.

Θυμίζουμε, ότι πηγές της ΕΛ.ΑΣ υποστηρίζουν ότι το μοντέλο βρέθηκε μέσα στο σπίτι με 0,1 γραμμάριο κοκαϊνης, το οποίο εντοπίστηκε στη λεκάνη της τουαλέτας, γεγονός που κάνει τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως η ίδια πέταξε την υπόλοιπη ποσότητα στη λεκάνη, προκειμένου να μην εντοπιστεί μέσα στο σπίτι. Σύμφωνα μάλιστα με την κατάθεση αστυνομικού που συμμετείχε στην υπόθεση, ο σύντροφός της φέρεται να είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν πως είχε άλλα 20 γραμμάρια στο σπίτι του, τα οποία ωστόσο ουδέποτε εντοπίστηκαν.

Σύμφωνα με όσα δηλώνει ο συνήγορος του 32χρονου, Σταύρος Γεωργόπουλος ο κατηγορούμενος είναι τοξικοεξαρτημένος και λόγω χρέους απέναντι στον προμηθευτή του «υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενη του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημα του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA