Μενού
  • Α-
  • Α+

Φωτιά ξέσπασε στην Κερατέα στην περιοχή Κακιά Θάλασσα και ήδη επιχειρούν στο σημείο ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση κοντά σε σπίτια, ξεκίνησε σε ρεματιά κοντά στον οικισμό Λάκκα και έχει κατεύθυνση προς το Δασκαλειό. Όπως έγινε γνωστό από το Κέντρο Επιχειρήσεων, η φωτιά προς το παρόν δεν απειλεί άμεσα την κατοικημένη περιοχή, ωστόσο επειδή είναι κοντά τα πρώτα σπίτια του οικισμού έγινε μεγάλη κινητοποίηση για την άμεση οριοθέτηση και κατάσβεσή της.

Για την αντιμετώπιση της φωτιάς επιχειρούν 40 πυροσβέστες με 13 οχήματα και από αέρος κάνουν ρίψεις νερού 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα, ενώ στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

https://twitter.com/pyrosvestiki/status/1437661924171427840?ref_src=twsrc^tfw

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού μεταβαίνει στην Κακιά Θάλασσα Κερατέας, προκειμένου να διερευνήσει τα αίτια της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε νωρίτερα και είναι σε εξέλιξη. Στον τόπο της πυρκαγιάς μεταβαίνει και ο ίδιος ο αρχηγός της Πυροσβεστικής για να συντονίσει το έργο της κατάσβεσης.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=476&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkwnstantis%2Fvideos%2F396188001909060%2F&show_text=false&width=288&t=0
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA