Μενού
  • Α-
  • Α+

Ενας από τους πρώτους μάρτυρες κατηγορίας που θα καταθέσει στο δικαστήριο, μίλησε στην εκπομπή T-LIVE για τα όσα είχαν προηγηθεί της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου έξω από την εργασία της στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο μάρτυρας, είχαν δει πολλές φορές μία μαυροφορεμένη γυναίκα να κρύβεται έξω από την πολυκατοικία που διέμενε η άτυχη κοπέλα.

«Φορούσε μαύρο σκούφο, μαύρο κασκόλ, ήταν γενικά μαυροφορεμένη και είχε κινητό που το χρησιμοποιούσε σαν φακό. Το σπίτι το παρακολουθούσε 4 μήνες πριν την επίθεση. Την είδε το παιδί μου στις 22 Γενάρη στην πρασιά της πολυκατοικίας και φοβήθηκε» είπε ο μάρτυρας που αναμένεται να καταθέσει τα ίδια και στη δίκη και πρόσθεσε: «Στις 24 Γενάρη κατά τις 9:15 βλέπω τη σύζυγο με τη γειτόνισσα να είναι αναστατωμένες. Η ίδια γυναίκα κρυβόταν πάλι πίσω από αυτό το δέντρο στην πολυκατοικία επί της οδού Θερμοπυλών».

Στη συνέχεια της περιγραφής του ξύπνησε μνήμες της επίθεσης, καθώς παρουσίασε ένα σκηνικό που έμοιαζε ίδιο μ' αυτό της επίθεσης, το οποίο προφανώς δεν τελεσφόρησε: «Κρατούσε κάτι που έμοιαζε με φιάλη ορού...» είπε ο μάρτυρας και πρόσθεσε: «Είχε ένα σακίδιο στην πλάτη, φορούσε μαύρο ημίπαλτο, κολάν μαύρο, μαύρο αθλητικό παπούτσι, σκούφο, καλυμμένο πρόσωπο και μια σακούλα στο χέρι που έμοιαζε σαν νοσοκομειακός ορός. Μάλιστα, την κρατούσε σε απόσταση και με μεγάλη προσοχή...»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA