Μενού
  • Α-
  • Α+

«Κόλλαγε το κεφάλι της», δηλώνει φίλη της κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου. Μάλιστα υποστήριξε πως η κατηγορούμενη έκανε πάντα ότι είχε στο μυαλό της και χρειαζόταν άτομα «προκειμένου να την συνεφέρουν». 

Διαβάστε ακόμη: Επίθεση με βιτριόλι: «Ευχαριστώ, σου είμαι υπόχρεη» - Όλες οι συνομιλίες της Ιωάννας με την κατηγορούμενη και τον 40χρονο

«Δεν θέλω το κακό της αλλά "κόλλαγε" το κεφάλι της. Αν είχε ανθρώπους δίπλα της να την συμβουλέψουν, να της βάλουν μια φωνή και να την συνεφέρουν συνερχόταν. Αν τώρα "κόλλησε" το κεφάλι της με την Ιωάννα και υπήρχαν άνθρωποι δίπλα της να της ενισχύσουν την ιδέα... ε "μπούκωσε" το κεφάλι της και το έκανε. Συνήθως "μπούκωνε" αλλά βασανιζόταν η ίδια», είπε φίλη της κατηγορουμένης στο MEGA. «Περίπου 4 χρόνια κάναμε καλή παρέα, ήταν καλός άνθρωπος βοηθούσε όποτε υπήρχε ανάγκη. Τέτοιες συμπεριφορές σε εμένα δεν είχε βγάλει ίσως επειδή είμαι πιο αυστηρή. Λειτουργούσε καθαρά με αυτό που είχε βάλει στο κεφάλι της», ισχυρίστηκε. 

«Πήγαινε στην χαρτορίχτρα και το είχαμε συζητήσει. Της έπαιρνε 50 ευρώ την επίσκεψη. Έλεγε ότι είναι μια μεγάλη γυναίκα η οποία είναι πολύ καλή στο να ρίχνει τα ταρώ. Είχε πάει και παλαιότερα για συγγενικό της πρόσωπο, όχι μόνο για τους άνδρες που ενδιαφερόταν. Τα μαντζούνια δεν τα ξέρω καθόλου. Δεν μου είχε αναφέρει τίποτα. Τώρα τι της έκανε η γριά με την άμμο από την πυραμίδα...», είπε η φίλη της κατηγορούμενης. Μάλιστα ισχυρίστηκε πως οι συνομιλίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας «δεν αφορούσαν τον (40χρονο) τον γνώρισε αργότερα. Της είχε πει ότι δεν θέλει σοβαρή σχέση. Τότε που πήγαινε στην χαρτορίχτρα ενδιαφερόταν για άλλο άνδρα, είχαν βγει δύο τρεις φορές. Το ξέρω 100% εγγυημένα».

Η γυναίκα ανέφερε πως ήταν και είναι ακόμα θυμωμένη με την κατηγορούμενη γιατί «ξέρω τι περνάει η οικογένειά της και τι εξακολουθεί να περνά». Η κατηγορούμενη «αν και και άργησε έχει καταλάβει, έτσι λέει η αδερφή της. Σέβομαι την Ιωάννα για το κακό που έπαθε. Ήταν από διπλανά χωριά».  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA