Μενού
  • Α-
  • Α+

Εχουν αρχίσει οι διαδικασίες για να επιστρέψει ο 39χρονος Ρουμάνος στην Ελλάδα, καθώς θεωρείται ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Μόνικα στην Κυπαρισσία. Ο 39χρονος Ρουμάνος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα του Αιντχόφεν στην Ολλανδία το μεσημέρι της Παρασκευής. Τώρα, είναι θέμα ημερών να τον παραδώσουν οι ολλανδικές αρχές στην Ελλάδα. Έτσι, μόλις ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες κλιμάκιο Ελλήνων αστυνομικών θα μεταβεί στην Ολλανδία για να φέρει τον 39χρονο Ρουμάνο στη χώρα μας.

Ο 39χρονος που είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 42χρονης Μόνικα, η οποία βρέθηκε τσιμεντωμένη στον κήπο του σπιτιού τους στην Κυπαρισσία φαίνεται από τα τέλη Αυγούστου να βρίσκεται στην Ολλανδία. Στο πλευρό του, βρισκόταν μια νεαρή Ρουμάνα σύντροφος, η οποία είναι έγκυος και χθες το μεσημέρι την πήγε στο αεροδρόμιο να πετάξει για Βουκουρέστι και στη συνέχεια παραδόθηκε. Φέρεται να υποστηρίζει ότι αγαπούσε τη Μόνικα Γκιους, δεν τη σκότωσε και δεν την τσιμέντωσε αυτός και λέει ότι όχι μόνο θα θέσει εαυτόν στη διάθεση της ελληνικής δικαιοσύνης αλλά θα βοηθήσει την Αστυνομία να βρει τον πραγματικό δολοφόνο.

Το χρονικό της δολοφονίας της Μόνικα στην Κυπαρισσία

Η 42χρονη Μόνικα Γκιους εξαφανίστηκε τον Φεβρουάριο και μέχρι τον Ιούνιο δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Ετσι, συγγενείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της και κινητοποιήθηκαν οι Αρχές. Η 42χρονη ζούσε επί 20 χρόνια στην Κυπαρισσία και τα τελευταία δύο συζούσε με έναν 39χρονο ομοεθνή της, ο οποίος όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες συγγενών, αλλά και κατοίκων της πόλης, την κακοποιούσε και πολλές φορές η γυναίκα είχε καταλήξει στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

Παρά τις έρευνες της Αστυνομίας δεν είχε βρεθεί κάτι ενώ υπήρξε πληροφορία ότι μπορεί να την έχει σκοτώσει και να την έχει θάψει. Αστυνομικοί με συνεργείο άνοιξαν, μάλιστα, το βόθρο του σπιτιού, όπου φαινόταν να υπάρχει φρέσκο τσιμέντο και κάποια μπάζα, αλλά δεν είχαν βρει κάτι. Η 42χρονη Μόνικα βρέθηκε τσιμεντωμένη σε εμβρυακή στάση στην αυλή του σπιτιού της, όπου ζούσε με τον Ρουμάνο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA