Μενού
  • Α-
  • Α+

Συνελήφθη την Παρασκευή (17/9) στη Μυτιλήνη, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, μια 43χρονη Ελληνίδα, με τις κατηγορίες της κατοχής, της μεταφοράς και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Στην ίδια υπόθεση εμπλέκεται και 49χρονος Ελληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα ίδια αδικήματα. Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και δεδομένων, προέκυψε ότι οι δύο προαναφερόμενοι δράστες αφίχθησαν ακτοπλοϊκώς προ διημέρου στη Λέσβο, μεταφέροντας από κοινού, μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης με σκοπό την περαιτέρω διανομή της στο νησί.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης διακριβώθηκε ότι, η 43χρονη μετά την άφιξή της στο νησί, μετέφερε την κοκαΐνη περιτυλιγμένη σε ρουχισμό και την απέκρυψε σε τουαλέτες καταστήματος στην πόλη της Μυτιλήνης.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν δύο αυτοσχέδιες αεροστεγείς νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη σε μορφή πλάκας, συνολικού βάρους 4.510 γραμμαρίων. Η παραπάνω ποσότητα των ναρκωτικών, καθώς και κινητό τηλέφωνο και ακτοπλοϊκά εισιτήρια που βρέθηκαν στην κατοχή της 43χρονης, κατασχέθηκαν. Από την πώληση της συγκεκριμένης ποσότητας κοκαΐνης, εκτιμάται ότι θα αποκομίζονταν χρηματικά ποσά που ξεπερνούν τα 200.000 ευρώ. Τις έρευνες και την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA