Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Λαϊκό: Συγγενής ασθενούς με κορονοϊό απείλησε γιατρούς και ζήτησε να του κάνει θεραπεία με... αλόη

Αρνητές συγγενείς ασθενών με κορονοϊό απειλούν γιατρούς και νοσηλευτές και ωθούνται από ομάδα αντιεμβολιαστών δικηγόρων να κάνουν μηνύσεις κι αγωγές διεκδικώντας αποζημιώσεις

Λάικο Νοσοκομείο (πηγή: eurokinissi)
Λάικο Νοσοκομείο (πηγή: eurokinissi)

Αυξάνονται ανησυχητικά τα περιστατικά με απειλές εναντίον γιατρών και νοσηλευτών από αρνητές συγγενείς ασθενών από κορονοϊό. Οι συγγενείς αρνούνται να ακολουθήσουν τις οδηγίες των γιατρών, απειλούν και την ίδια στιγμή βρίσκουν από συγκεκριμένους δικηγόρους νομικά επιχειρήματα.

Ένας ακόμα κρίκος σε αυτή την αλυσίδα είναι το παράδειγμα του «Λαϊκού». Ένα νοσοκομείο στο οποίο έχουν καταγραφεί πολλά αντίστοιχα φαινόμενα τόσο με αρνητές όσο και με ομάδα δικηγόρων που ωθεί τους αρνητές συγγενείς στο να κάνουν μηνύσεις στους γιατρούς και στους νοσηλευτές, λέγοντάς του ότι θα βγάλουν αποζημιώσεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το MEGA οι αρνητές έχουν στοχοποιήσει δύο γυναίκες γιατρούς του Λαϊκού νοσοκομείου. Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ηλικιωμένος μπήκε στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα εξαιτίας του κορονοϊού. Η γιατρός έπρεπε να ακολουθήσει επιθετική θεραπεία. Ωστόσο η κόρη του ηλικιωμένου είχε διαφορετική άποψη. Αφού βιντεοσκόπησε την γιατρό, την απείλησε ότι θα την μηνύσει εάν κάνει επιθετική θεραπεία γιατί αυτή θα έκανε καλά τον πατέρα της με… αλόη.

«Δεν φτάνει τα όσα προβλήματα έχουμε στο Λαϊκό νοσοκομείο, έχουμε και αυτά τα τραγελαφικά. Είναι μια σειρά από απειλές. Βάζουν το δάχτυλο ανάμεσα στα μάτια των γιατρών και απαιτούν να τους πάρουν ακόμα και το στηθοσκόπιο. Οι γιατροί που απειλήθηκαν είναι αστέρια. Έδωσαν με αυταπάρνηση δύο χρόνια την μάχη για τον κορονοϊό» σημείωσε σε πρωινή εκπομπή του ΜΕGA o πρόεδρος των γιατρών στο Λαϊκό, Τάσος Αντωνόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Αντωνόπουλο, τα περιστατικά απειλών είναι πολλά, ενώ συγκεκριμένοι δικηγόροι δίνουν νομικά επιχειρήματα στους αρνητές συγγενείς.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κορονοϊός #γιατροί #Νοσοκομείο #δικηγόρος #αρνητές

Best of Internet