Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην επιβεβαίωση της είδησης ότι το ξενοδοχείο «Ουράνιο Τόξο», ιδιοκτησίας του Γιάννη Πουλόπουλου, τίθεται προς πώληση για το ποσό των 2.400.000 ευρώ, προχώρησε η σύζυγος του αείμνηστου τραγουδιστή, Μπέττυ Κοκκινάκη Πουλοπούλου. Πρόσφατα είδε το φως της δημοσιότητας μία αγγελία στο διαδίκτυο, η οποία «φωτογράφιζε» το ακίνητο που ανήκει στην οικογένεια του Γιάννη Πουλόπουλου και βρίσκεται στην Άνοιξη. Ενα ακίνητο, το οποίο μόνο οικονομικά προβλήματα προκάλεσε στην οικογένεια, όπως έχουν τονίσει τα μέλη της. Στα τέλη της δεκαετίας του '80, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποφάσισε να το νοικιάσει, όμως ο πρώην ενοικιαστής είχε αφήσει πολλά απλήρωτα ενοίκια, εγκαταλείποντας τον χώρο που σήμερα βρίσκεται σε άθλια κατάσταση.

Μεταξύ άλλων, η ανάρτηση γνωστού μεσιτικού γραφείου των βορείων προαστίων ανέφερε: «Βρίσκεται στην Άνοιξη Αττικής συνολικής επιφάνειας 2.200 τ.μ (Ισόγειο - Α' Όροφος - Β' Όροφος - Υπόγειο) σε οικόπεδο 8 στρεμμάτων. Περιλαμβάνει 40 δωμάτια 100 κλινών. Χρήζει ριζικής ανακαίνισης. Είναι ιδανικό για γηροκομείο, κλινική ή ακόμα και για γραφεία καθώς βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή. Η τιμή πώλησης είναι 2.400.000€».

Γιατί η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου πουλά το ξενοδοχείο στην Ανοιξη 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» η σύζυγος του Γιάννη Πουλόπουλου, η σημερινή εικόνα του ξενοδοχείου θυμίζει... φάντασμα από τους βανδαλισμούς και την ερήμωση ενώ η οικογένεια βρίσκεται στα δικαστήρια με τον πρώην ενοικιαστή: «Τα άτομα, που το είχαν ενοικιάσει για 16 χρόνια, ενώ είχε λήξει το μισθωτήριο, δεν έφευγαν από τον χώρο. To καλοκαίρι του 2016, ύστερα από δικαστική απόφαση, αλλά και με τη συνδρομή δικαστικού επιμελητή και κλειδαρά, το ανοίξαμε - γιατί ήταν κλειδωμένο και δεν μας έδιναν τα κλειδιά - και μπήκαμε μέσα. Πάθαμε σοκ με τις εικόνες βανδαλισμού που αντικρίσαμε σε όλους τους χώρους του. Τα πάντα ήταν σπασμένα και λεηλατημένα. Με βαριοπούλες είχαν σπάσει τους εσωτερικούς τοίχους, τις πόρτες, τα πατώματα, τις υδραυλικές εγκαταστάσεις, τα είδη υγιεινής, τα πλακάκια, τις τηλεοράσεις, τα πάντα. Έλειπαν τα air condition και όλα τα ηλεκτρικά είδη από την κουζίνα, καθώς και το εκπληκτικό και πανάκριβο πιάνο, το οποίο υπήρχε στο ισόγειο και ήταν δώρο στον Γιάννη από μεγάλο συνθέτη μας. Ό,τι είχαν αφήσει ήταν σε άθλια κατάσταση. Παραλάβαμε ένα ξενοδοχείο βανδαλισμένο, που δεν μπορεί πλέον εύκολα να ξαναφτιαχτεί και μάλιστα σε τέτοιες εποχές κρίσης».

Είναι χαρακτηριστικό πως το 2017 η καταστροφική εικόνα του ξενοδοχείου είχε πικράνει πολύ τον Γιάννη Πουλόπουλο, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να εισαχθεί στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του.

Θα πρέπει να αναφερθεί πως το ξενοδοχείο γνώρισε σπουδαίες στιγμές στις αρχές της δεκαετίας του 80, καθώς συγκέντρωνε την παρουσία πολλών επώνυμων και κοσμικών της εποχής, ενώ αποτελούσε τη μόνιμη «κατοικία» του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου πριν από αγώνες. 

Ο Γιάννης Πουλόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή πριν από περίπου ένα χρόνο, καθώς έπασχε από πνευμονολογικό πρόβλημα και η σύζυγός του, τόνισε στην «Espresso»: «Η ζωή χωρίς τον Γιάννη είναι σαν να έχω πεθάνει κι εγώ. Ήμασταν πάρα πολλά χρόνια μαζί. Η ζωή μου είχε συνδεθεί απόλυτα μαζί του. Τον γνώρισα στην ηλικία των 20 ετών. Δεν γνώρισα άλλον άντρα στη ζωή μου. Εκείνος ήταν ο μεγάλος μου έρωτας και ο άντρας της ζωής μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA