Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής, για το περιστατικό πυροβολισμού ενός 32χρονου –γνωστού οπαδού μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας των Αθηνών - που είχε συμβεί στη λεωφόρο Αλεξάνδρας στις 9 Σεπτεμβρίου.
Για την υπόθεση συνελήφθησαν 3 Έλληνες κι ένας αλλοδαπός, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται επίσημη ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ. Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί είχαν αφήσει το ενδεχόμενο το περιστατικό να οφείλεται σε «εσωτερικές» οπαδικές διαφορές ενώ και η ομάδα που υποστηρίζει ο 32χρονος (σ.σ. ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ) είχε κρατήσει κλειστή τη θύρα των φανατικών οπαδών της σε εντός έδρας αγώνα υπό τον φόβο επεισοδίων. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ένας εκ των συλληφθέντων είχε εμπλακεί παλαιότερα και σε επεισόδιο με άλλον οπαδό της ομάδας που υποστηρίζουν σε αγώνα μπάσκετ, χωρίς όμως να καταγγελθεί στις Αρχές.
- Survivor: Σοβαρός τραυματισμός παίκτη - Αναστέλλεται η προβολή του ριάλιτι
- Το σχόλιο της Ευγενίας Μανωλίδου για τον «Πυθαγόρα» των Metallica δεν το περιμέναμε
- Χριστίνα Βίδου: Πώς άνοιξε το δελτίο του ΣΚΑΪ στη μετά Κοσιώνη εποχή
- Δημοσκόπηση Alpha: Η διαφορά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και η τάση για τα νέα κόμματα Τσίπρα και Καρυστιανού
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.