Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυτή ήταν η 32χρονη Δώρα, η εκπαιδευτικός που εκτέλεσε στη Ρόδο και εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου ο πρώην σύντροφός της. Η 32χρονη εκπαιδευτικός, με εξειδίκευση στην ειδική αγωγή έπεσε νεκρή στην άσφαλτο από το όπλο του πρώην σύντροφού της, ο οποίος στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του στην Κρεμαστή και με την ίδια καραμπίνα που δολοφόνησε την εκπαιδευτικό, αυτοκτόνησε. 

«Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω», έγραψε στο σημείωμα που άφησε για να «δικαιολογήσει» το γιατί εκτέλεσε εν ψυχρώ την πρώην σύντροφό του. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του πρώην συντρόφου της εκπαιδευτικού και τον βρήκαν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος και κοντά του είχε το σημείωμα. 

Δολοφονία στη Ρόδο: «Εγκλημα πάθους» βλέπουν οι κάτοικοι πίσω από τη νέα γυναικοκτονία 

Σε έγκλημα πάθους αποδίδουν τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας στη Ρόδο, κάτοικοι του νησιού. Ο δράστης που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και σύντροφός της νεαρής για 2 μήνες, έστησε καρτέρι στην εκπαιδευτικό, την πυροβόλησε με καραμπίνα καταμεσής του δρόμου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Ακούστηκαν 2-3 πυροβολισμοί, μένω στα 25 μέτρα από το σημείο. Είδα κόσμο να τρέχει κατευθείαν και μία κοπέλα αιμόφυρτη. Σε δύο τρία λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο. Την κοπέλα φατσικά τη γνώριζα. Ήταν καθηγήτρια αγγλικών από τη Ρόδο. Γνωρίζω τη μητέρα της, έμενε μόνη της στο σπίτι. Είχε μία σχέση δύο μήνες, έγκλημα πάθους απ’ ότι λένε. Έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων στη Ρόδο ο δράστης», είπε στο MEGA ο Σάββας Δεσποτάκης, κάτοικος της περιοχής.

Ρόδος: Το χρονικό της δολοφονίας της εκπαιδευτικού

Η 32χρονη εκπαιδευτικός έπεσε νεκρή στη μέση του δρόμου από τα πυρά που δέχθηκε από τον σύντροφό της. Η 32χρονη εκπαιδευτικός έμπαινε στο αυτοκίνητό της στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του στην Κρεμαστή και να έδωσε τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με την «Δημοκρατική», μάρτυρες ανέφεραν ότι ο δράστης επέβαινε σε αυτοκίνητο, ενώ κάποιοι άλλοι ανέφεραν ότι είδαν κι άλλο άτομο πλην του δράστη στο όχημα, με την πληροφορία προς το παρόν να μην επιβεβαιώνεται. Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το αυτοκίνητο ήταν νοικιασμένο. Η άτυχη γυναίκα, που σύμφωνα με την ΕΡΤ ήταν εκπαιδευτικόςπυροβολήθηκε 2 φορές με κυνηγετική καραμπίνα.

Οπως αναφέρει η «Ροδιακή» ο δράστης της δολοφονίας και μετέπειτα αυτόχειρας, ήταν ηλικίας 35 έως 40 ετών κι έστησε καρτέρι στην 32χρονη εκπαιδευτικό, με την οποία φαίνεται ότι διατηρούσαν σχέση και το τελευταίο διάστημα είχαν χωρίσει. Οπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα, ο πρώην φίλος της, πυροβόλησε δύο φορές και σκότωσε την άτυχη 32χρονη, η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού. Το θύμα πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA