Μενού
  • Α-
  • Α+

«Γλίτωσα από τον εφιάλτη. Ευτυχώς χώρισα», φέρεται να είπε η 32χρονη εκπαιδευτικός σε μία πολύ καλή της φίλη μία ημέρα πριν από τη δολοφονία της από τον πρώην σύντροφό της στη Ρόδο. Μάλιστα, όπως αναφέρει το Star, η 32χρονη είχε εξομολογηθεί στη φίλη της πως δεν περνούσε καλά σε αυτή τη σχέση και ένιωθε ότι πνίγεται. Γι' αυτό και φαίνεται να πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στη σχέση της. 

Διαβάστε ακόμηΔολοφονία - Ρόδος: Αυτή ήταν η 32χρονη εκπαιδευτικός που σκότωσε ο πρώην σύντροφός της και αυτοκτόνησε

Ομως, ο πρώην σύντροφός της δεν πήρε καλά την απόφαση της νεαρής κοπέλας. Ετσι, μέρα μεσημέρι και στη μέση του δρόμου εκτέλεσε με καραμπίνα την 32χρονη εκπαιδευτικό και στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του στη Σκεπαστή Ρόδου και αυτοκτόνησε, αφήνοντας ένα σημείωμα, στο οποίο ανέφερε: «Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω». 

Ρόδος: «Εγκλημα πάθους» η νέα δολοφονία - γυναικοκτονία 

Σε έγκλημα πάθους αποδίδουν τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας στη Ρόδο, κάτοικοι του νησιού. Ο δράστης που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και σύντροφος της νεαρής για 2 μήνες, έστησε καρτέρι στην εκπαιδευτικό, την πυροβόλησε με καραμπίνα καταμεσής του δρόμου και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Ακούστηκαν 2-3 πυροβολισμοί, μένω στα 25 μέτρα από το σημείο. Είδα κόσμο να τρέχει κατευθείαν και μία κοπέλα αιμόφυρτη. Σε δύο τρία λεπτά ήρθε το ασθενοφόρο. Την κοπέλα φατσικά τη γνώριζα. Ήταν καθηγήτρια αγγλικών από τη Ρόδο. Γνωρίζω τη μητέρα της, έμενε μόνη της στο σπίτι. Είχε μία σχέση δύο μήνες, έγκλημα πάθους απ’ ότι λένε. Έχει ένα συνεργείο αυτοκινήτων στη Ρόδο ο δράστης», είπε στο MEGA ο Σάββας Δεσποτάκης, κάτοικος της περιοχής.

«Χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω»

Το περιστατικό συνέβη στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στη «Δημοκρατική» ότι ο δράστης επέβαινε σε αυτοκίνητο, ενώ κάποιοι άλλοι ισχυρίστηκαν ότι είδαν ακόμα ένα άτομο στο ΙΧ πλην του φερόμενου ως δολοφόνου. Οπως αναφέρει η «Ροδιακή» ο δράστης ηλικίας 35-40 ετών πυροβόλησε την 32χρονη την ώρα που επιχειρούσε να βγει από το αυτοκίνητό της. Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ρόδου που βρίσκονται στο σημείο, συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο τελέσθηκε το φονικό. Στο σημείο πήγαν οι γονείς και οι συγγενείς της νεαρής.

Ο δράστης μετά τη δολοφονία κατευθύνθηκε σπίτι του στην Κρεμαστή όπου και αυτοκτόνησε με την ίδια καραμπίνα. Σύμφωνα με το MEGA, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα σημείωμα το οποίο έγραφε «χωρίς την καλή μου δεν έχει νόημα να ζω».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA