Μενού
  • Α-
  • Α+

«Θα γίνουμε θέμα στις ειδήσεις». Αυτό έλεγε πριν από 10 μέρες η 31χρονη εκπαιδευτικός που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον πρώην σύντροφό της στη Ρόδο. Η 31χρονη Δώρα είχε εξομολογηθεί στην ξαδέρφη της τον βίαιο χαρακτήρα που είχε ο πρώην σύντροφός της και γι' αυτό αποφάσισε να τον χωρίσει. Ομως, εκείνος τη σκότωσε στη δρόμου, ρίχνοντάς της δύο σφαίρες και στη συνέχεια πήγε σπίτι του στη Ρόδο και αυτοκτόνησε.

Αυτή η επικοινωνία της Δώρας με την ξαδέρφη της δεν ήταν η μοναδική, στην οποία της είχε εκμυστηρευτεί τον βίαιο χαρακτήρα του πρώην συντρόφου της. «Όταν έμειναν μαζί, άρχισε να έχει κάποιες συμπεριφορές πολύ διαφορετικές σε σχέση με πριν. Πήγα να δω το σπίτι τους και μου έλεγε "εγώ την Δώρα την προσέχω". Μετά από λίγο καιρό, μίλησα με την Δώρα στο τηλέφωνο και μου είπε «Μαρία, δεν μου τα λέει καλά, με πιέζει πολύ» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 μολονότι, όπως σημείωσε, «δεν υπήρξε κάποια βίαιη συμπεριφορά, κακοποιητική εναντίον της» γιατί «η Δώρα δεν θα το δεχόταν ποτέ. Ήταν το πιο αντράκι από όλες μας».

Ρόδος: «Τη ζήλευε, διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της»

«Την ζήλευε πολύ. Μπήκε κρυφά και διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της, ακόμη και με τον παππού μας που χάσαμε πριν δύο χρόνια. Δεν της έλεγε ότι το είχε κάνει αυτό. Το καλοκαίρι πήγαν διακοπές στο σπίτι μας στην Κάλυμνο και εκεί την ξεφτίλισε. Μπροστά σε μια εξαδέλφη μας άρχισε να λέει ότι "η γυναίκα πρέπει να μένει στο σπίτι και να μεγαλώνει τα παιδιά και τέτοια" και του είπε να χωρίσουν. Τα είχαν οκτώ μήνες, δεν ήταν λίγος ο καιρός, του έδωσε ευκαιρίες», ανέφερε η ξαδέρφη της 31χρονης εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.

Όπως κατήγγειλε «τις τελευταίες 4-5 ημέρες, η Δώρα είπε στην αδελφή μου «σταμάτησε να με ενοχλεί, Ελένη» και η αδελφή μου της είπε "ύποπτο αυτό, Ντόρα". Προχθές βγήκαμε με την μητέρα της από το σπίτι και αυτός ήταν μέσα στο αμάξι του και μου λέει η μητέρα της ότι "αυτός μας παρακολουθεί" και εγώ της είπα "πρόσεχε, Κατερίνα, μην σου σκοτώσει το κορίτσι!"».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA