Μενού
  • Α-
  • Α+

Οργή και μόνο προκαλεί η θέση που πήρε συγγενής του δράστη της γυναικοκτονίας στη Ρόδο, για τα αίτια που όπλισαν το χέρι του δολοφόνου και αυτόχειρα. Σε ένα μπαράζ πρόκλησης ο θείος του 40χρονου ούτε λίγο ούτε πολύ υποστηρίζει πως φταίνε οι γυναίκες και πως δεν είναι όλες θύματα!

Ο συγγενής του γυναικοκτόνου μίλησε στον ΑΝΤ1 με τις δηλώσεις του να είναι αδιανόητες «ξεπλένοντας» ουσιαστικά τον δράστη και αποδίδοντας τα όσα έγιναν στο πάθος που είχε για τη σχέση του και στο γεγονός πως υπάρχουν γυναίκες που έχουν αγγελική μορφή αλλά είναι κάτι άλλο.

«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζουν. Λένε για ένα σπίτι πολλών χιλιάδων ευρώ, αλλά το σπίτι που λένε είναι το σπίτι της πρώην γυναίκας του» είπε αρχικά ωστόσο στη συνέχεια προσπάθησε να... δικαιολογήσει τις πράξεις του γυναικοκτόνου.

«Ο ανιψιός μου ήταν παθιασμένος με την σχέση του, όπως πρέπει να είναι ο καθένας με την σχέση του όταν είναι ερωτευμένος. Και η καθεμία από εσάς πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας προσφέρει, περισσότερο και από το περισσότερο. Και όχι όταν σας φτιάξουμε και τα σπίτια και τις δομές που θέλετε, και μετά να λέτε «α, τώρα θέλω και την ελευθερία μου» και τέτοια. Ο καθένας από εμάς θα ζήλευε» είπε και συμπλήρωσε: «Για να φτάσει να πάρει όπλο, για να φτάσει στο σημείο να αυτοκτονήσει, που είναι πολύ δύσκολο να το κάνει άνθρωπος, πρέπει να την λάτρευε. Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας, αλλά δεν μπορεί να παρουσιάζεται όλους τους φονιάδες, όπως τους παρουσιάζετε τον τελευταίο καιρό, σαν τέρατα».

Η τοποθέτησή του ωστόσο έγινε ακόμη πιο εξοργιστική ρίχνοντας τις ευθύνες στα θύματα! «Παρουσιάζετε όλες τις γυναίκες σαν θύματα. Δεν είστε όλες οι γυναίκες θύματα. Υπάρχετε κι εσείς που είστε με αγγελική μορφή, κούκλες, αλλά εξωτερικά και μόνο. Για το μέσα βάλτε… μια άλλη λέξη» είπε.

Τα όσα υποστήριξε όπως ήταν φυσικό προκάλεσαν την αντίδραση και της οικογένειας του θύματος, με θεία της Δώρας να παρεμβαίνει στην εκπομπή.

Eξαλλη η Σκορδά: «Στείλτε του την Αστυνομία»

«Τι γίνεται; Τι ακούσαμε; Τι ακούσαμε;», αναρωτήθηκε η Φαίη Σκορδά μετά τα όσα άκουσε από τον θείο του 40χρονου δολοφόνου από τη Ρόδο. Τα όσα ειπώθηκαν ήταν εμετικά με όλο το πλατό να έχει μείνει άφωνο. «Τι γίνεται; Τι λέει ο άνθρωπος; Ο άνθρωπος είναι να πάει η Αστυνομία να τον πιάσει. Τι ακούσαμε; Τι ακούσαμε;», είπε έξαλλη η Φαίη Σκορδά. «Αυτή είναι η άποψη που γεννάει γυναικοκτόνους, γεννάει δολοφόνους. Ότι φταίνε οι γυναίκες, ότι ήταν ένας ερωτευμένος άνθρωπος», είπε από την πλευρά του ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φαίη Σκορδά να αναρωτιέται: «Τι αναλύουμε;»

«Συγγνώμη» από τον πατέρα του γυναικοκτόνου

Ο πατέρας του 40χρονου γυναικοκτόνου δίνει την δική του ερμηνεία για το έγκλημα στη Ρόδο, σημειώνοντας ότι λυπάται την οικογένεια της κοπέλας, τον εαυτό του και τη γυναίκα του. «Από τη στιγμή που το παιδί μας αυτοκτόνησε, έχετε καταλάβει τι έχει συμβεί στην οικογένειά μου;», αναφέρει και συμπληρώνει ότι ο γιος του έκανε το έγκλημα από μεγάλη αγάπη. Μιλώντας στον Alpha, ο πατέρας ανέφερε τα εξής: «Το γνωρίζω πολύ καλά ότι έγινε ο φόνος και από τη στιγμή που το παιδί μου αυτοκτόνησε, έχετε καταλάβει τι έχει συμβεί στην οικογένειά μου; Όλα αυτά που λένε είναι αερολογίες. Έχω τον πόνο μου αυτή τη στιγμή, έχασα τον γιο μου. Δεν μπορώ να μιλήσω και να πω το ο, τιδήποτε αυτή τη στιγμή. 

Αυτό (που έκανε) το ξέρει η ψυχούλα του και μόνο. Από τη στιγμή που δεν έχεις παιδιά, δεν έχεις νιώσει τον πόνο του παιδιού σου και δεν έχει μείνει το παιδί σου τυφλό για δύο χρόνια. Τον πυροβόλησαν στο κυνήγι και δεν ξέρεις τι πέρασε μετά με τη γυναίκα του. Ο γιος μου το έκανε από τη μεγάλη του αγάπη. Είμαι πατέρας και πονάω. Το κακό έγινε πια, τελείωσε. Δικαιοσύνη δε μπορείς να βρεις πουθενά. Φύγανε και οι δύο. Λυπάμαι τους γονείς, λυπάμαι τον εαυτό μου και τη γυναίκα μου. Αυτή τη στιγμή περνάω το δράμα μου, θέλω να κηδέψω το παιδί μου και όταν θα έρθει η κατάλληλη ώρα θα μιλήσω. Συμμερίζομαι αυτούς τους γονείς, τους λυπάμαι και ζητάω συγγνώμη».

«Πήγε στη δουλειά της με σωματοφύλακα - Απειλούσε να τη διασύρει» λέει δικηγόρος πρώην συντρόφου του δράστη

Ο 40χρονος που δολοφόνησε εν ψυχρώ τη Δώρα στη μέση του δρόμου, είχε στο παρελθόν και άλλα επεισόδια που είχαν οδηγήσει τις γυναίκες να του κάνουν μήνυση. Μάλιστα την πρώην σύζυγό του την είχε απειλήσει με όπλο ενώ σε άλλη κοπέλα με την οποία είχε σχέση, είχε ασκήσει σωματική βία.

Ο δικηγόρος της τελευταίας, Βασίλης Μπέης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι η πελάτης του είχε υποβάλει δύο μηνύσεις σε βάρος του δράστη του ειδεχθούς εγκλήματος. «Η πελάτης μου είχε κάνει δύο μηνύσεις. Η πρώτη ήταν για σωματική βία και απειλή και η δεύτερη επειδή την απείλησε να αποσύρει την πρώτη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπέης μετά την πρώτη μήνυση, «ο δράστης πήγε στον χώρο εργασίας της μαζί με έναν μπράβο, τη βρήκε και την απείλησε ότι αν δεν αποσύρει τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του, θα ανεβάσει φωτογραφίες με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο. Φυσικά δεν την απέσυρε. Του έκανε δεύτερη μήνυση», σημείωσε.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο δράστης είχε απειλήσει με όπλο την πρώην σύζυγό του και είχε καταδικαστεί για αυτή την υπόθεση. «Αυτό που τη στενοχώρησε περισσότερο την πελάτη μου όταν συνέβη το δυσάρεστο συμβάν ήταν ότι δεν μπόρεσε, δεν πρόλαβε να προειδοποιήσει την κοπέλα για το περί τίνος πρόκειται», κατέληξε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA