Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Ρόδος - Ξεσπά ο αδερφός της εκπαιδευτικού: «Οι γυναίκες να μιλάτε, το ίδιο θα γίνει ξανά στην Ελλάδα»

«Η Δώρα είναι ένα παράδειγμα για όλες τις γυναίκες: οι γυναίκες να μιλάτε. Η Ελλάδα είναι ένα μπ@@ρδ@λο, κάτι τέτοιο θα γίνει και θα ξαναγίνει. Και να μιλήσουν οι γυναίκες και να πάρουν την Αστυνομία, τι θα κάνει η Αστυνομία;», λέει ο αδερφός της Δώρας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο

(Πηγή: Facebook)
(Πηγή: Facebook)

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις δηλώσεις μελών της οικογένειας του 40χρονου δράστη, ο οποίος δολοφόνησε εν ψυχρώ την πρώην σύντροφό του στη Ρόδο και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Με τελευταίες τις εμετικές δηλώσεις του θείου του 40χρονου δράστη, ο αδερφός της άτυχης εκπαιδευτικού, μιλώντας στον ΑΝΤ1, εξομολογείται ότι η 31χρονη εκπαιδευτικός είχε αρκετά χρόνια παλαιότερα πάλι πρόβλημα μετά τον χωρισμό της από έναν σύντροφο, ο οποίος «την απειλούσε ότι θα έφερνε μπράβους από την Αθήνα για να της κάνουν κακό. Αν είναι δυνατόν να απειλεί ένα κοριτσάκι με κάτι τέτοιο».

«Γενικά η Δώρα είχε μια έλξη για περίεργους τύπους. Ούτε το όνομά του δεν ήξερα καλά-καλά. Σε κάθε φασαρία που γινόταν μεταξύ τους, αυτός ανακάτευε την οικογένειά μας. Ερχόταν για να πείσει και να συμμαχήσει με τους γονείς μου για να την πείσουν να τα βρει μαζί του», είπε ο αδελφός της εκπαιδευτικού. Μάλιστα, πρόσθεσε: «Η αδελφή μου ήταν το αρσενικό της σχέσης. Η οικογένειά μας είναι λογική. Τι περίμενε να του πει ο πατέρας μου, να τα βρει μαζί του; Ο πατέρας μου της είπε ότι το σπίτι της είναι εδώ. Ο άνθρωπος αυτός έπρεπε να είναι σε κάποια ψυχιατρική κλινική. Δολοφονία είναι ούτε ατύχημα ούτε τίποτα. Δεν με νοιάζει τι έκανε με τη δική του ζωή, αλήθεια σας λέω, δεν με νοιάζει καθόλου. Γιατί να πάρει την δική της; Ήταν ανώτερη από εκείνον στα πάντα και σε μόρφωση και σε δυναμισμό».

«Η Δώρα είναι ένα παράδειγμα για όλες τις γυναίκες: οι γυναίκες να μιλάτε. Η Ελλάδα είναι ένα μπ@@ρδ@λο, κάτι τέτοιο θα γίνει και θα ξαναγίνει. Και να μιλήσουν οι γυναίκες και να πάρουν την Αστυνομία, τι θα κάνει η Αστυνομία; Μπορεί να υπάρχει ένας αστυνομικός πίσω από μια γυναίκα που τους λέει κάτι τέτοιο; Δεν υπάρχει περίπτωση», κατέληξε ο αδελφός της εκπαιδευτικού.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Δολοφονία #γυναικοκτονία #Ρόδος