Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε κλίμα συγκίνησης αλλά και οργής τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία της 31χρονης εκπαιδευτικού, η οποία δολοφονήθηκε στη Ρόδο από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Σύμφωνα με τη Ροδιακή, οικογένεια, συγγενείς και φίλοι, αλλά και κάτοικοι της Ρόδου είπαν το τελευταίο αντίο στην 32χρονη, της οποίας η δολοφονία συγκλόνισε το νησί και ολόκληρο το πανελλήνιο. Στα λευκά ντυμένοι ήταν αρκετοί από όσους είπαν το τελευταίο αντίο στην εκπαιδευτικό. 

Ρόδος: «Θα μας γράψουν οι ειδήσεις», έλεγε η Δώρα

Η οικογένεια της 31χρονης εκπαιδευτικού, Δώρας, αποκάλυψε την εξαιρετικά προβληματική σχέση της κοπέλας με τον 40χρονο, αφού συχνά μιλούσε για τον φόβο που ένιωθε για τον πρώην σύντροφό της και το ενδεχόμενο να της κάνει κακό. «Ήμασταν σαν αδέρφια, όχι σαν ξαδέρφια. Τον γνώρισα, δυστυχώς, μία φορά στο σπίτι που είχαν νοικιάσει. Όταν έμειναν μαζί, αυτός άρχισε να έχει κάποιες συμπεριφορές πολύ περίεργες. Τότε πήγα εγώ και τη βρήκα στο σπίτι να μου το δείξει, γιατί είχε χαρεί» είπε, μεταξύ άλλων, η ξαδέρφη της Δώρας, Μαρία, σε τηλεφωνική σύνδεση στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Η ξαδέρφη της 31χρονης στη συνέχεια αποκάλυψε πως, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών, οι δυο τους είχαν ένα άσχημο καυγά, που έκανε τη Δώρα να αποφασίσει να χωρίσει. Οπως είπε, μεταξύ άλλων, «τις τελευταίες 4-5 μέρες η Δώρα είπε πως σταμάτησε να την ενοχλεί. Προχθές το βράδυ, μια μέρα πριν γίνει αυτό, έβγαινα από το σπίτι με τη μητέρα της και μου λέει "αυτός μπήκε στο αμάξι και την παρακολουθεί". Και της λέω "πρόσεχε μη μας σκοτώσει το παιδί". Και η Δώρα η ίδια μου είχε πει, πριν λίγες μέρες, "Μαρία, θα μας γράψουν οι ειδήσεις". Και κάναμε πλάκα. Η Δώρα ήταν πολύ δυνατή».

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η εκπαιδευτικός μίλησε με την καλύτερη φίλη της στο τηλέφωνο το βράδυ της Τρίτης και ήταν πολύ χαρούμενη. Φέρεται να της είπε: «Γλίτωσα από αυτόν τον εφιάλτη που βίωνα. Γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς, χώρισα», αλλά δυστυχώς η Δώρα δολοφονήθηκε από το χέρι του πρώην συντρόφου της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA