Στην προσαγωγή έξι ατόμων προχώρησε η αστυνομία μετά από επεισόδιο στην περιοχή του Λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη. Ομάδα ατόμων κινήθηκε προς συμμετέχοντες στην πορεία υπερηφάνειας του 9ου Thessaloniki Pride και εκτόξευσε πέτρες προς το μέρος τους.
Διαβάστε ακόμη: Thessaloniki Pride: Με μεγάλη συμμετοχή η φετινή πορεία «υπερηφάνειας»
Σύμφωνα με το grtimes.gr, η ομάδα ατόμων, κυρίως νεαρών με καλυμμένα χαρακτηριστικά, εμφανίστηκε στο Pride από την οδό Νικολάου Γερμανού και εκτόξευσε αντικείμενα προς τους συμμετέχοντες. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με ανθρώπους που συμμετείχαν στην πορεία, το περιστατικό διήρκησε αρκετά λεπτά και όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί καθυστέρησαν να παρέμβουν. Τα άτομα ξεκίνησαν να φωνάζουν προς το μέρος τους και να πετούν πέτρες και αντικείμενα, ενώ όταν τους ζητήθηκε από τους ψυχραιμότερους να αποχωρήσουν εκείνοι συνέχισαν να φωνάζουν πως «βεβηλώνουν» το μνημείο του Λευκού Πύργου.
- Kάμερες AI σε ελληνική εταιρεία; Τρομακτική αποκάλυψη στο Reddit
- Το ελληνικό ιδιωτικό νησί που πωλείται στην τιμή διαμερίσματος: Ο λόγος πίσω από την «ευκαιρία»
- «Θα λένε ότι είμαι φαρμακόγλωσσα»: Το σχόλιο της Τζίμα για την κριτική Πιερρακάκη σε Τσίπρα
- Γιατί η Αθήνα είναι γεμάτη νεραντζιές - H ιστορία του δέντρου με το ιρανικό όνομα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.