Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέο καμπανάκι εν όψει του Οκτωβρίου και των παρελάσεων της 28ης Οκτωβρίου αλλά και τον κατά τόπους εορταστικών εκδηλώσεων, όπως στη Θεσσαλονίκη για τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, «χτύπησε» η πρόεδρος του ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη. Μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή η κυρία Παγώνη εκτίμησε πως δεν πρέπει να γίνουν παρελάσεις και εκδηλώσεις ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού.

Διαβάστε ακόμη: Έξαρση κρουσμάτων στα παιδιά - Ένα βήμα πριν το lockdown η Θεσσαλονίκη

Μάλιστα υπογράμμισε, κάνοντας παράλληλα έκκληση προς τους γονείς ώστε να εμβολιάσουν τα παιδιά τους, πως «Δεν βλέπω να κάνουμε Χριστούγεννα με τέτοιο ρυθμό εμβολιασμών».

Ο μεγάλος πονοκέφαλος των ειδικών είναι η διασπορά ανάμεσα στα παιδιά, ειδικά στα σχολεία, καθώς μόλις χθες καταγράφηκαν πάνω από 1.000 κρούσματα στις ηλικίες 0-17. Οπως ανέφερε η Ματίνα Παγώνη ήδη νοσηλεύονται 15 παιδιά ενώ δεν έχει κλείσει ακόμα το 20ήμερο από το άνοιγμα των σχολείων.

Σημείωσε παράλληλα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πως τα σχολεία τον χειμώνα πρέπει να είναι με ανοιχτά τα παράθυρα και τα παιδιά να είναι με τα μπουφάν καθώς όπως εξήγησε η αλλαγή του αέρα είναι το καλύτερο.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA