Μενού
  • Α-
  • Α+

Για πρώτη φορά μετά την επίθεση με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου και η Έφη Κακαράντζουλα βρίσκονται αντιμέτωπες. Σήμερα Πέμπτη (30/9) που καταθέτει η Ιωάννα, έφτασε στα δικαστήρια και η κατηγορούμενη, που στην πρώτη δικάσιμο δεν είχε εμφανιστεί. 

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έφτασε νωρίτερα η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Εφετείο Αθηνών και αποφεύχθηκαν οι εικόνες της «περικύκλωσης» που είχαν παρατηρηθεί κατά την έναρξη της δικής. Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έμοιαζε να είναι πιο «μουδιασμένη» σήμερα κατά την άφιξή της στις 9:00 το πρωί της Πέμπτης (30/9), κι αυτό είναι απολύτως κατανοητό, καθώς σήμερα καλείται να ανακαλέσει τις μνήμες της και τις αισθήσεις της από την αποφράδα μέρα που η δράστρια της κατέστρεψε τη ζωή μια για πάντα...

Σκοπός των συνηγόρων της είναι να καταδειχθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 36χρονη κατηγορούμενη της επίθεσης εναντίον της, Εφη Κακαράντζουλα, προμηθεύτηκε το βιτριόλι, αλλά και αν άλλα, τρίτα, πρόσωπα τη βοήθησαν μέχρι να φτάσει στα χέρια της το καυστικό υγρό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA