Μενού
  • Α-
  • Α+

Επιστροφή στο σπίτι για τον 6χρονο Φώτη που είχε τραυματιστεί παρακολουθώντας αγώνες καρτ, αλλά κατάφερε να βγει νικητής στη μεγάλη μάχη που έδωσε. Το παιδί ξεπέρασε τα εμπόδια και σήμερα πήρε εξιτήριο από το Νοσοκομείο της Πάτρας με τους γιατρούς να του δίνουν και έναν έπαινο για τη δύναμη και το θάρρος, που έδειξε όλο αυτό το διάστημα που χρειάστηκε να νοσηλευτεί. Μάλιστα αποχαιρετώντας μάλιστα τους γιατρούς κατά την αποχώρησή του από το νοσοκομείο ζήτησε να φάει παστίτσιο! 

Ο 6χρονος τραυματίστηκε την Κυριακή  19 Σεπτεμβρίου, όταν αγωνιζόμενο όχημα καρτ χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες και έπεσε πάνω του, και χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Ωστόσο οι εξετάσεις τους και η πορεία της υγείας του εξελίχθηκαν καλά σκορπίζοντας χαρά τόσο στους γονείς και τους οικείους του, όσο και τους γιατρούς που όλο αυτό το διάστημα τον είχαν αναλάβει.  Την περασμένη Τρίτη επισκέφθηκε το παιδί παιδοψυχίατρος, για να το στηρίξει στα επόμενα βήματά του, ενώ για το επόμενο χρονικό διάστημα ο 6χρονος θα παρακολουθείται από ψυχολόγο και από φυσικοθεραπευτή, προκειμένου να πατήσει σταθερά στα πόδια του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA