Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Πάτρα: Αγριο ξύλο μεταξύ μαθητών σε κατάληψη ΕΠΑΛ

Το επεισόδιο σημειώθηκε μεταξύ δυο μαθητών του σχολείου που ήρθαν στα χέρια με αποτέλεσμα να τραυματιστούν - Το 2ο ΕΠΑΛ της Πάτρας είναι το σχολείο που φέρεται να καταγράφει τις περισσότερες ημέρες κατάληψης σε πανελλαδικό επίπεδο

(Πηγή: thebest.gr)
(Πηγή: thebest.gr)

Ένταση μεταξύ μαθητών επικράτησε στον χώρο του 2 ΕΠΑΛ, Πάτρας, το οποίο είναι υπό κατάληψη με αποτέλεσμα να υπάρξει επέμβαση της Αστυνομίας προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Σύμφωνα με το thebest.gr το περιστατικό σημειώθηκε όταν δύο μαθητές του σχολείου ήρθαν στα χέρια. Άμεσα υπήρξε επιδείνωση της κατάστασης αλλά χάρη στην παρέμβαση των αστυνομικών που έφθασαν στο σημείο τα πνεύματα ηρέμησαν. Από τον καυγά τραυματίστηκαν και οι δύο μαθητές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας από τους δύο μαθητές είπε στους αστυνομικούς ότι έπεσε και τραυματίστηκε στο κράσπεδο του πεζοδρομίου ενώ συμμαθήτριές του τον βοήθησαν και του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Το 2ο ΕΠΑΛ της Πάτρας είναι το σχολείο που φέρεται να καταγράφει τις περισσότερες ημέρες κατάληψης σε πανελλαδικό επίπεδο. Την τελευταία 4ετία δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας της σχολικής χρονιάς που να μην καταγράφεται τουλάχιστον μία εβδομάδα καταλήψεων. Το ίδιο συνεχίζεται και την τρέχουσα σχολική χρονιά. Στο κτίριο της Αγίας Σοφίας συστεγάζονται επίσης, το 5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ, το 6ο ΕΠΑΛ και το Σχολικό Εργαστηριακό Κέντρο Πάτρας.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#αστυνομία #Πάτρα #ΕΠΑΛ #Μαθητές #κατάληψη

Best of Internet