Μενού
  • Α-
  • Α+

Ξεσπά η μητέρα της Μυρτώς που είχε κακοποιηθεί στην Πάρο, με την οικογένεια να έχει μπλεχτεί σε έναν δικαστικό Γολγοθά καθώς η πολιτεία αρνείται να δώσει βοήθεια 2.900 ευρώ μηνιαίως για τη φροντίδα της. Η ίδια αναφέρεται στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει το κορίτσι που έχει 100% αναπηρία και δεν μπορεί να συντηρηθεί.

Διαβάστε ακόμη: Πλεύρης: Η Μυρτώ θα έχει την καλύτερη δυνατή θεραπεία - Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της, λέει η μητέρα της

«Έχει γίνει από το 2017 μια προσφυγή μας κατά της πολιτείας, ζητήσαμε και απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο, είχαμε ζητήσει να δίνεται ένα ποσόν κάθε μήνα για την αξιοπρεπή συντήρηση της Μυρτώς φάρμακα, γιατροί κλπ. Αύριο στο ΣτΕ στις 10 το πρωί εκδικάζεται η αναίρεση θα είμαι απέξω γιατί με πνίγει αητό το πράγμα» δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Μαρία Κοτρώτσου.  Η μητέρα της Μυρτώς ξέσπασε, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «καμία οργάνωση, καμία συλλογικότητα ποτέ δεν εμφανίστηκε, γιατί η Μυρτώ ζει… Πηγαίνουν σε ένα νεκρό. Τι θα ζητήσει ένας νεκρός πέρα από την ανάμνηση κι ένα καντήλι, δε συζητώ για τους γονείς, ενώ ένας ζωντανός ζήτα να επιβιώσει αξιοπρεπώς με φάρμακα, με θεραπείες». Ενώ τόνισε πως: «Έχει καταστραφεί η ζωή της οικογενείας μας, άλλα κυρίως για τη Μυρτώ δεν μπορεί να συντηρηθεί. Η δικαιολογία είναι ότι ‘θα ανοίξει η πόρτα και η άλλοι άνθρωποι θα πάρουν’. Ποιο είναι το κράτος πρόνοιας που πληρώνουμε όλοι; 35 χρονιά το πλήρωνα».

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA