Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο κακός χαμός έγινε σε καφέ μπαρ της Πάτρας όταν παρέα τριών ατόμων τα έκανε... γης μαδιάμ για τον λογαριασμό. Οι τρεις άνδρες έκατσαν στο κατάστημα στην Ηρώων Πολυτεχνείου και επιτέθηκαν στο προσωπικό. 

Σύμφωνα με το pelop.gr, η παρέα μιλούσε εριστικά από την πρώτη στιγμή στους σερβιτόρους. Μετά από αρκετή ώρα και ενώ η ιδιοκτησία είχε κεράσει την παρέα κάποια ποτά και «σφηνάκια», ένας εκ των τριών ζήτησε λογαριασμό. Η υπάλληλος κοίταξε το κινητό της τηλέφωνο και του είπε πως συνολικά για τα 3 άτομα ήταν να πληρωθούν 27 ευρώ. Η αντίδραση των τριών θαμώνων ήταν... ουρλιαχτά. Ζήτησαν να τους γίνει έκπτωση και άρχισαν να πετούν ποτήρια στο έδαφος. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άνθρωποι του καταστήματος τους πλησίασαν και προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν. Παραμένει άγνωστο πάντως αν τελικά ο λογαριασμός πληρώθηκε ή αν ο ιδιοκτήτης προτίμησε να χάσει τα χρήματά του, από το να γίνει ζημιά στο μαγαζί.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA