Μενού
  • Α-
  • Α+

Για εμπλοκή κι άλλου ατόμου στη δολοφονία της Δώρας στη Ρόδο, κάνουν λόγο οι γονείς της άτυχης κοπέλας και ζητούν να διερευνηθεί αν ενεπλάκη κι άλλος στη γυναικοκοτονία που συγκλόνισε την Ελλάδα, πριν από 20 ημέρες. «Ήταν μια δολοφονία. Το παιδί μου δολοφονήθηκε. Δεν ήταν ατύχημα. Δολοφονήθηκε...» λέει η μητέρα της στον ΑΝΤ1 και ζητά να διερευνηθεί η εμπλοκή κι άλλου προσώπου. «Ποιος ήταν αυτός; Ποιος ήταν αυτός για την τύχη του παιδιού μου;» αναρωτιέται.

Οι γονείς της εκπαιδευτικού που δολοφονήθηκε άγρια έξω από το πατρικό της σπίτι στη Ρόδο, αναζητούν τις απαντήσεις στο ένα και μοναδικό τους ερώτημα. Γιατί έφυγε το παιδί τους. Είναι, δε, αποφασισμένοι να ψάξουν όσο γίνεται την υπόθεση και γι αυτό το λόγο, άλλωστε, αποφάσισαν να κινηθούν νομικά κατά παντός υπευθύνου και με υπόμνημά τους ζητούν να ερευνήσουν την πιθανότητα εμπλοκής και δεύτερου ατόμου στο έγκλημα πέρα από τον δράστη.

Αυτό, όπως εξηγεί η μητέρα της στον ΑΝΤ1, θα έκανε και η Δώρα αν κάποιος δικός της πάθαινε κακό.

Μητέρα: Η Ντόρα αν είχε πάθει κάποιος κάτι από εμάς, θα είχε γυρίσει γη και ουρανό. Η Ντόρα θα πρέπει να είχε διαλύσει τον κόσμο όλο, θα έλεγε "μαμά, τι κάνεις;".

Δεν θα το άφηνε έτσι, γιατί ξέρω το παιδί μου.

Δημοσιογράφος: Άρα, στην μνήμη της θέλετε να αναζητήσετε τι έχει συμβεί;

Μητέρα: Ναι, εννοείται! Το παιδί μου, να το αφήσω έτσι; Όχι!

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Γιάννης Βέρρος, δήλωσε σχετικά, «να μην αφήσουμε να μπει αρχείο χωρίς πρώτα να αποσαφηνιστούν τα γκρίζα σημεία». 

Οι συγγενείς της ζητούν παράλληλα από τις αρχές να μπουν στο μικροσκόπιο τα δυο κινητά τηλέφωνα και το λάπτοπ του δράστη και αυτόχειρα, ώστε να δουν με ποιον μίλησε πριν και μετά το έγκλημα. Να διερευνήσουν ποιος του έδωσε το όπλο και τις σφαίρες, όταν η 10ετή άδεια κατοχής της κυνηγετικής καραμπίνας του δράστη δεν είχε ανανεωθεί από το 2015.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA