Μενού
  • Α-
  • Α+

Το δεύτερο μέρος της δημοσκόπησης του ANT1, στην οποία η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο 12,8%, παρουσιάστηκε με τους πολίτες να απαντούν για τον κορονοϊό, τα εμβόλια, αλλά και τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία Marc σε 1.007 νοικοκυριά από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου. «Θετικά ή μάλλον θετικά» αξιολόγησε την αντιμετώπιση της πανδημίας από την Κυβέρνηση, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (52%).Για τις παρελάσεις και αν πρέπει να διεξαχθούν κανονικά υπέρ τάσσεται το 57,4% και κατά το 37,7%.

Όσον αφορά τους ανεμβολίαστους και τις σκέψεις τους για το εμβόλιο το 74% επιμένει πως δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο, ενώ ένα 26% λέει πως σκέφτεται ή προγραμματίζει να το κάνει. Στην ερώτηση της δημοσκόπησης Alco για το τι ψηφίζουν οι ανεμβολίαστοι το 18,9 δηλώνει πως ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, το 18,6% δηλώνει Ελληνική Λύση, το 12,2% Νέα Δημοκρατία, το 3,7% ΜεΡΑ25, το 3,5% ΚΚΕ και το 1,8 το ΚΙΝΑΛ.

Όσο για το ποιες χώρες θεωρούνται πιο φιλικές προς την Ελλάδα το 70,2% λέει Γαλλία, το 35,9% ΗΠΑ και το 19% Ρωσία ενώ ακολουθούν Σαουδική Αραβία, Κίνα, Βρετανία και Γερμανία. Στο ερώτημα από ποιες χώρες θέλουμε επενδυτές στην κορυφή βρίσκονται και πάλι οι ΗΠΑ και ακολουθούν η Γαλλία και η Σαουδική Αραβία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA