Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε δομή φιλοξενίας βρίσκεται το 8χρονο κοριτσάκι που υπέστη βιασμό στη Ρόδο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί μεταφέρθηκε με αιμορραγία στο νοσοκομείο ενώ είχε προηγηθεί καταγγελία από κάτοικο της περιοχής. H εισαγγελέας απαγόρευσε κάθε επαφή του παιδιού με το συγγενικό του περιβάλλον.

Διαβάστε ακόμη: Ρόδος: Στο νοσοκομείο 8χρονη που έπεσε θύμα βιασμού 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 11 Οκτωβρίου υπήρξε εισαγγελική παραγγελία κατόπιν καταγγελίας πως η 8χρονη βιάζεται στο σπίτι όπου διαμένει με τη μητέρα και τον φίλο της. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 ο ιατροδικαστής Ρόδου Παναγιώτης Κοτρέτσος εντόπισε στο σώμα του σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.

Η 8χρονη είναι υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου η οποία απαγόρευσε να έχει οποιαδήποτε επαφή με συγγενικά πρόσωπα. Φιλοξενείται σε δομή και παρακολουθείται από κοινωνικό λειτουργό και παιδίατρο. Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη έρευνα και λαμβάνονται καταθέσεις προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος κακοποίησε την 8χρονη.

«Το πήραν στο ορφανοτροφείο γιατί το είχαν βιάσει»

«Κλαίω από το πρωί. Εμείς τα μεγαλώσαμε. Το πήραν στο ορφανοτροφείο γιατί το είχαν βιάσει. Η κόρη μου έχει 4 παιδιά από διαφορετικούς συζύγους. Ο πατέρας της 8χρονης είναι στα καράβια, λείπει καιρό και παίρνει τηλέφωνα. Αυτός δεν δίνει διαζύγιο στην κόρη μου. Αυτός τη θέλει αλλά αυτή έμπλεξε με κάποιον. Είναι παράξενο παιδί ανέκαθεν. Ο Θεός με έχει καλά ακόμα να τα μεγαλώνω (σ.σ. τα παιδιά)», είπε στο STAR η γιαγιά της 8χρονης. Σε ερώτηση για το αν είχε διαπιστώσει πως συνέβαινε κάτι στην 8χρονη απάντησε: «έλειπε ο πατέρας του, μίλαγε μαζί του, ήταν χαρούμενο. Τώρα τελευταία έγινε ο βιασμός, δεν ξέρω ποιος». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA