Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρός εντοπίστηκε δυστυχώς από ελικόπτερο της Πυροσβεστικής, ο 69χρονος βοσκός που αγνοούνταν από το απόγευμα της Πέμπτης στην περιοχή των Τσακέων στην Εύβοια, σύμφωνα με το evima.gr. Ο άτυχος άνδρας είχε καλέσει για βοήθεια λόγω της έντονης νεροποντής που προκάλεσε η κακοκαιρία «Μπάλλος» στην περιοχή σε επικοινωνία που είχε με οικείους του και από τότε αγνοούνταν τα ίχνη του. Συμφωνά με την Πυροσβεστική, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του εντός κοίτης ρέματος στην περιοχή κοντά στον συνοικισμό του δημοτικού διαμερίσματος Μεσοχωρίων, Τσακαίοι.

Νωρίτερα, είχαν εντοπιστεί κομμάτια από το αυτοκίνητό του. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το evima εντοπίστηκαν η πόρτα και άλλα κομμάτια του αυτοκινήτου ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια. Πρόκειται για μία περιοχή που «χτυπήθηκε» ιδιαίτερα από την κακοκαιρία «Μπάλλος». «Η περιοχή μας έχει υποστεί πρωτόγνωρες καταστροφές καθώς για πρώτη φορά έπεσε τόσο πολύ βροχή» όπως ανέφερε η πρόεδρος της Κοινότητας Μεσοχωρίων Μαρία Ρούπα στην ίδια ιστοσελίδα.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο βοσκός επικοινώνησε με την οικογένειά του το απόγευμα της Πέμπτης ενημερώνοντας πως βρίσκεται σε περιοχή όπου έχουν φουσκώσει τα ρέματα. Χαρακτηριστικά τους είπε: «Κινδυνεύω, με παρασέρνουν τα νερά» πριν κλείσει η γραμμή του τηλεφώνου. Η κινητοποίηση των Αρχών ήταν άμεση με τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής να ενισχύονται το πρωί της Παρασκευής, με ένα ελικόπτερο και ένα drone, καθώς και μία ορειβατική ομάδα τεσσάρων ατόμων της 7ης ΕΜΑΚ, ενώ από την πρώτη στιγμή βρίσκονταν στην περιοχή 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα. Συνδρομή στις έρευνες παρείχαν το Λιμενικό Σώμα και πολλοί εθελοντές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA