Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Εισαγγελική παρέμβαση μετά τη «βύθιση» του λεωφορείου κάτω από τη γέφυρα Σταύρος Νιάρχος

Την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας προκάλεσαν οι εικόνες του εγκλωβισμένου από τη βροχή λεωφορείου, κάτω από τη γέφυρα του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» - Οι επιβάτες σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα για να γλιτώσουν από τη μανία της κακοκαιρίας «Μπάλλος» και να μην κινδυνεύσει η ζωή τους

Πηγή: Eurokinissi
Πηγή: Eurokinissi

Παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου προκάλεσαν οι εικόνες που καταγράφηκαν από τα Μέσα Ενημέρωσης με τους επιβάτες του εγκλωβισμένου από τη βροχή λεωφορείου, κάτω από τη γέφυρα του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», να περπατούν μέσα σε ένα μέτρο νερό, σχηματίζοντας ανθρώπινη αλυσίδα, για να σωθούν και να μην κινδυνεύσει η ζωή τους.

Η επικεφαλής της εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στον προϊστάμενο της Ποινικής Δίωξης Αντώνη Ελευθεριάνο προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του πλημμυρικού φαινομένου. Στο πλαίσιο της έρευνας, θα ληφθούν καταθέσεις για να διαπιστωθεί εάν είχαν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα και εάν είχαν γίνει τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα από όλους τους αρμόδιους φορείς.

Οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας χθες, Πέμπτη, και δείχνουν λεωφορείο να είναι εγκλωβισμένο και να το έχει περικυκλώσει το νερό, το οποίο το έχει σχεδόν σκεπάσει, συγκλονίζουν. Το λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς - Βούλα έμεινε ακινητοποιημένο στην παλιά λεωφόρο Ποσειδώνος, κάτω από τη γέφυρα του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ο οδηγός και οι επιβάτες έφυγαν κακήν κακώς από το σημείο ενώ το λεωφορείο σκεπάστηκε από τη βροχή, την ώρα που η κακοκαιρία «Μπάλλος» εξακολουθεί να πλήττει τη χώρα.

Image
Πηγή: eurokinissi
Image
Πηγή: eurokinissi
Image
Πηγή: eurokinissi

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#κακοκαιρία #Μπάλλος #εισαγγελία #λεωφορείο #πλημμύρες

Best of Internet