Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαριστικά στοιχεία από την περιγραφή του άγριου ξυλοδαρμού που υπέστη από τον κρεοπώλη της γειτονιάς του, προκύπτουν από όσα ανέφερε το θύμα της υπόθεσης, ο 46χρονος Δ.Β., ο οποίος το μεσημέρι του Σάββατου (16/10) κατέληξε στο νοσοκομείο του Ηρακλείου, επειδή αποφάσισε να ακυρώσει την αγορά του, όταν διαπίστωσε αλλαγή της τιμής στο ταμείο! Το θύμα της υπόθεσης μίλησε στο cretapost για όσα συνέβησαν μέσα στο κρεοπωλείο, αλλά και στον δρόμο όταν δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση από τον κρεοπώλη, μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου του, ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο που βρισκόταν μπροστά στο πεζοδρόμιο, επί της κεντρικής λεωφόρου του Ηρακλείου Κρήτης. Μάλιστα, τόνισε πως από μηνύματα που έλαβε έμαθε για το παρελθόν του κρεοπώλη, ο οποίος τσακώνεται συχνά και με άλλους δυσαρεστημένους πελάτες του!

Διαβάστε ακόμη: Κρήτη: Κρεοπώλης ξυλοφόρτωσε πελάτη γιατί του είπε ότι ήταν ακριβό το κρέας

«Πήγα στο νοσοκομείο μετά γιατί με πονούσε το πόδι μου αφού μίλησα και με τη δικηγόρο της εταιρίας που δουλεύω. Εχω κάταγμα στο πόδι που σφηνώθηκε στην πόρτα όπως μου χτυπούσε την πόρτα εκείνος για να μη με αφήσει να κατέβω από το αυτοκίνητο και ακολούθησε μήνυση στο Αστυνομικό Μέγαρο. Εχω λάβει αρκετά μηνύματα από πολλούς, οι οποίοι μου λένε κι εμένα μου έχει τύχει παρόμοιο περιστατικό, ο ίδιος κύριος δηλαδή έχει παρελθόν, έχει επιτεθεί φραστικά ή έχει τσακωθεί και με άλλους πελάτες. Μάλλον το είχε βρει σύστημα». Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ειδοποίησε την αστυνομία καταθέτοντας μήνυση εναντίον του κρεοπώλη: «Ολα αυτά τα έχω πει στην αστυνομία, ενώ υπάρχουν και κάμερες από το δικό του κατάστημα και τα γειτονικά καταστήματα που έχουν καταγράψει το περιστατικό», είπε αρχικά το θύμα.

Πώς ξεκίνησε η ιστορία

«Το ράφι στη βιτρίνα έγραφε τιμή 4,99 ευρώ και στο ταμείο σου χτυπούσε 5.99 ευρώ. Είχε κάνει άλλο ζύγισμα; Δεν ξέρω με ποιο τρόπο έχει ρυθμίσει τις ζυγαριές του και βγάζουν το ίδιο προϊόν με δύο τιμές. Είναι αυτό που λέμε, αν πιάσει. Εγώ λοιπόν έτυχε να το παρατηρήσω και έκανα τη παρατήρηση μου στη ταμία. Της είπα χαρακτηριστικά, κοπελιά, στο ράφι λέτε 4,99 και πας να μου χτυπήσεις 5,99 ευρώ. Αυτό, απαντάει, είναι κάτι άλλο. Τι κάτι άλλο, της λέω εγώ; Οταν λέτε πρόβατο γιατί αυτό ζήτησα, ζυγούρι, δε μπορεί να είναι άλλο πρόβατο το ένα και άλλο πρόβατο το άλλο. Μετά μου λέει μα δε σας είπε το αφεντικό; Οχι της λέω, σας ευχαριστώ πολύ, αλλά δε θα ψωνίσω», πρόσθεσε. Τότε ο 39χρονος ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, εμφανώς οργισμένος, ακολούθησε τον 46χρονο και του επιτέθηκε την ώρα που πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του. Μάλιστα, του έριξε γροθιές στο κεφάλι, ενώ έσπρωξε με βία την πόρτα του αυτοκινήτου στο πόδι με αποτέλεσμα ο 46χρονος να υποστεί κάταγμα. Παράλληλα, προκάλεσε υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο.

«Πηγαίνοντας στο αυτοκίνητο κι ενώ είχα ανοίξει την πόρτα και είχα μπει ο μισός μέσα στο αυτοκίνητο, αντιλαμβάνομαι ότι είναι πίσω μου αυτός και αρχίζει να μου ρίχνει μπουνιές στο κεφάλι και έκλεινε την πόρτα του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να μου σφηνώσει το πόδι στην πόρτα. Πήγα στο νοσοκομείο και έχω κάταγμα στο πόδι. Εγώ προσπαθούσα να βγω από το αυτοκίνητο, εκείνος δε με άφηνε. Μου έριχνε κλωτσιές στο αυτοκίνητο, στην πόρτα και με τα χέρια του χτυπούσε τα τζάμια. Τελικά κατάφερα να βγω από το αυτοκίνητο, εκείνος ξαναγύρισε στο κατάστημα και μου λέει: ''θα σε φτιάξω τώρα εγώ''», είπε στο cretapost o 46χρονος, ο οποίος συμπλήρωσε: «Εγώ να πω την αλήθεια περίμενα να βγει με μαχαίρια, τελικά δε βγήκε, κάλεσα την αστυνομία. Πέντε λεπτά πριν έρθει το περιπολικό, εκείνος σηκώθηκε κι έφυγε από το κατάστημα. Έτσι έγινε το περιστατικό», ανέφερε χαρακτηριστικά το θύμα.

«Μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου μου»

«Στο αμάξι με περίμενε ο γιος μου, ο οποίος είναι 15 χρονών. Ολα αυτά εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια του. Το παιδί σοκαρίστηκε βλέποντας αυτό το περιστατικό και μάλιστα χωρίς να δώσω αφορμή», είπε ο Δ.Μ. «Εγώ αυτόν τον άνθρωπο, τον γνώριζα μόνο φυσιογνωμικά και ήταν η δεύτερη φορά που επισκεπτόμουν το κατάστημα αυτό γιατί εγώ συνήθως ψωνίζω από τα σούπερ μάρκετ της εταιρίας που δουλεύω, απλά ήταν μια έκτακτη τηλεφωνική παραγγελία, περνούσα από κει και είπα πού να τρέχω τώρα αλλού. Αυτός με πήρε στο κυνήγι κι όταν έμπαινα στο αμάξι, ήρθε πισώπλατα κι έκανε αυτό το σκηνικό. Δεν είχα δηλαδή αντιληφθεί ότι ήταν πίσω μου. Εκείνος έλεγε ότι του ερχόταν στο μυαλό. Ο,τι βρισιά υπάρχει την είπε».

«Μίλησα ευγενικά στη ταμία»

«Επειδή είμαι μέσα στην αγορά και χρόνια στο χώρο του σούπερ μάρκετ αντιλαμβάνομαι αυτά τα αγοραστικά τρικ και τις κομπίνες που κάνουν κάποιοι ιδιώτες. Επειδή λοιπόν το αντιλήφθηκα μάλλον δεν του άρεσε, παρ' όλο που δεν ανταλλάξαμε ούτε μία κουβέντα με τον ιδιοκτήτη. Εγώ είπα ευγενικά στη ταμία ότι δεν θα πάρω το προϊόν, αφού μου χρεώνει άλλη τιμή και σηκώθηκα κι έφυγα από το κατάστημα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA