Μενού
  • Α-
  • Α+

Διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ νοσηλεύονται οι δύο άνδρες που τραυματίστηκαν στο 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross που πραγματοποιούταν στα Γιαννιτσά. Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών, όμως, επειδή η κατάστασή τους ήταν σοβαρή κρίθηκε επιβεβλημένο να διακομιστούν στη συνέχεια σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη: Ατύχημα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross στα Γιαννιτσά - Δύο τραυματίες

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, οι δυο τραυματίες κρίθηκε σκόπιμο να διασωληνωθούν ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας εκ των δυο είναι μόλις 16 ετών. Επίσης, δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν πρόκειται για τραυματισμό αναβάτη και συνοδού μηχανικού ή μόνο θεατών, όπως και το αν τα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί ήταν τα επαρκή.

Το χρονικό

Σε ένα από τα άλματα της πίστας, αναβάτης έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του η οποία έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Εκεί χτύπησε πάνω σε μια μεταλλική κολώνα, η οποία έπεσε και προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό δυο ανθρώπων, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες. Ο αγώνας διακόπηκε ενώ οι τραυματίες διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA