Κοινωνία
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Μίκης Θεοδωράκης: 5 διαθήκες έκανε ο μουσικοσυνθέτης - Ποια θα ισχύσει

Ο Μίκης Θεοδωράκης είχε συντάξει πέντε διαθήκες, γιατί από το 2015 και έπειτα συνέβησαν κάποια περιστατικά που έκαναν τον Μίκη Θεοδωράκη να αλλάξει την τελευταία του βούληση

Ο Μίκης Θεοδωράκης τραγουδά σε συναυλία στη Μακρόνησο (Πηγή: Eurokinissi)
Ο Μίκης Θεοδωράκης τραγουδά σε συναυλία στη Μακρόνησο (Πηγή: Eurokinissi)

Το άνοιγμα της διαθήκης του Μίκη Θεοδωράκη ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, από την έδρα του Πρωτοδικείου Αθηνών, ενώ μία ημέρα αργότερα, όπως αναμενόταν, ενημερώθηκαν επισήμως τα πρόσωπα που αναφέρονται σ’ αυτήν. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, η διαθήκη του Μίκη Θεοδωράκη δημοσιεύτηκε και στη συνέχεια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν αντίγραφα.

Όπως είπε το συγγενικό περιβάλλον του Μίκη Θεοδωράκη στην εκπομπή «T-live», το επόμενο χρονικό διάστημα – μέχρι την Παρασκευή – θα έχουν πάρει τα αντίγραφα της διαθήκης και έτσι θα γνωστοποιηθεί τι ορίζει με την τελευταία βούλησή του ο μουσικοσυνθέτης.

Είχε συντάξει πέντε διαθήκες ο Μίκης Θεοδωράκης

Ο Μίκης Θεοδωράκης είχε συντάξει πέντε διαθήκες, γιατί από το 2015 και έπειτα συνέβησαν κάποια περιστατικά που έκαναν τον Μίκη Θεοδωράκη να αλλάξει την τελευταία του βούληση. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του καναλιού, ο Μίκης Θεοδωράκης πριν ακόμα από το 2015 ήθελε να έχει ξεκαθαρίσει τα πράγματα και έτσι είχε ξεκινήσει να γράφει τις διαθήκες του, ωστόσο συνέβησαν κάποια γεγονότα που τον οδήγησαν στο να αλλάζει τις τελευταίες αποφάσεις του. Αυτό που μένει να φανεί είναι ποια διαθήκη θα κηρυχθεί ως κύρια, καθώς ο ειρηνοδίκης πρέπει να ελέγξει τη γνησιότητα της υπογραφής και την ημερομηνία.

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Μίκης Θεοδωράκης

Best of Internet