Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται εδώ και αρκετές μέρες στον «Ευαγγελισμό» και όπως όλα έδειχναν σήμερα ή αύριο θα έπαιρνε εξιτήριο, ωστόσο η κατάσταση ανατράπηκε και οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου και τη διασωληνωσή του, όπως ανέφερε το πρωί της Τετάρτης (20/10) η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της.

Διαβάστε ακόμη: Ανδρέας Μικρούτσικος: Διασωληνωμένος στην εντατική ο παρουσιαστής

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει αποσωληνωθεί, αλλά παραμένει στην εντατική του «Ευαγγελισμού». Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει κορονοϊό.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, το πρωινό της Τετάρτης, στον «αέρα» της εκπομπής στον Alpha, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται σε καταστολή στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Το καλοκαίρι έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο, πήγε πολύ καλά, βγήκε από το νοσοκομείο για περίπου δέκα μέρες αλλά κάποια λοίμωξη τον υποχρέωσε να ξαναμπεί ανεβάζοντας πυρετό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, Χάρης Λεμπιδάκης στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

«Τώρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειξε σημάδια βελτίωσης και μάλιστα σήμερα θα έπαιρνε εξιτήριο, όπως του είχαν πει οι γιατροί, αν όλα πήγαιναν καλά. Στις 04:30 το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο, η σύντροφος του Έλενα ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και ένα έντονο τρέμουλο που υποχρέωσε τους γιατρούς να τον πάνε αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας και να τον διασωληνώσουν. Είναι σε καταστολή, περνάει δύσκολες στιγμές και οι γιατροί είδαν ότι υπάρχει υγρό στον πνεύμονα του, ένα σοβαρό μικρόβιο και αυτό προσπαθούν πλέον να καταπολεμήσουν».

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA