Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εμφανίστηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής ο 20χρονος γιος της 55χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο διαμέρισμα που διέμενε στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 20χρονος συνοδεύονταν με το δικηγόρο του και είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της μητέρας του και φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα. Οι ίδιες πήγες αναφέρουν ότι ο 20χρονος μετά την προανακριτική διαδικασία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα και ανακριτή ως κατηγορούμενος για το έγκλημα.

Ο νεαρός ήταν αυτός που τηλεφώνησε στην Αστυνομία και ειδοποίησε για το συμβάν, χωρίς να πει ποιος είναι ο δράστης, ενώ στη συνέχεια εξαφανίστηκε από το σπίτι της οικογένειας. Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με τα αδέλφια του αλλά και το φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, ο 20χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και να είναι χρήστης ουσιών.

Ο οικογενειακός Γολγοθάς της 54χρονης

Για οικογένεια «που αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα» και «είχε συνεχώς καυγάδες μεταξύ της», κάνουν λόγο κάτοικοι της οδού Βέροιας στο Αιγάλεω, που δηλώνουν συγκλονισμένοι από τη δολοφονία της 54χρονης γειτόνισσάς τους, με τον υπ' αριθμόν 1 ύποπτο να είναι ο 20χρονος γιος της, ο οποίος εξαφανίστηκε μετά το συμβάν. Νωρίς το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό της άτυχης γυναίκας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τουλάχιστον 3 βαθιά τραύματα στο λαιμό και στο στήθος, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο μέσα σε λίμνη αίματος.

Δίπλα της ακριβώς εντοπίστηκε το μαχαίρι - όργανο του εγκλήματος, που φέρεται να χρησιμοποίησε ο 20χρονος ενώ την Πέμπτη θα διεξαχθεί νεκροψία - νεκροτομή στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών. Η 54χρονη γυναίκα ήταν πολύτεκνη (σ.σ. είχε 5 παιδιά) και φέρεται να αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα, ιδίως με τον 20χρονο για τον οποίον γίνεται μνεία πως έχει ψυχολογικά προβλήματα και είναι χρήστης ουσιών.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA