Μενού
  • Α-
  • Α+

Σκηνές από ταινία δράσης του Χόλιγουντ εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής στο Πέραμα, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. επιχείρησαν να ελέγξουν ένα όχημα με τουλάχιστον 3 άτομα στο εσωτερικό του. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. το έκριναν ύποπτο, με τον οδηγό του λευκού οχήματος να μην σταματάει στο σήμα, να αναπτύσσει ταχύτητα και να ακολουθεί καταδίωξη.

Δευτερόλεπτα αργότερα, στη συμβολή των οδών Φρίξου και Ιωνίας, το όχημα έπεσε πάνω στους δικυκλιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ρίχνοντας τους στο οδόστρωμα. Οι αστυνομικοί από την πλευρά τους απάντησαν με πυρά από τα υπηρεσιακά τους όπλα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ένας κακοποιός έχει τραυματιστεί και ένας δεύτερος είναι νεκρός, αμφότεροι Ρομά. 

Τραυματίες υπάρχουν και από την πλευρά των αστυνομικών, οι οποίοι διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401ΓΣΝΑ. Στο σημείο βρίσκονται ασθενοφόρο, ενώ η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές δυνάμεις, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρέπει να έχει διαφύγει ένας κακοποιός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA