Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό του τρίτου δράστη που το βράδυ της Παρασκευής επέβαινε στο λευκό Ι.Χ. αυτοκίνητο που εμβόλισε μηχανές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Πέραμα, με τους αστυνομικούς να πυροβολούν και να τραυματίζουν θανάσιμα τον οδηγό και σοβαρά τον συνοδηγό. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα ήταν κλεμμένο από την περιοχή της Αττικής, ενώ ο νεκρός οδηγός ήταν σεσημασμένος για κλοπές κ.ά. συναφή αδικήματα. Την ίδια ώρα, ο τραυματίας συνοδηγός του λευκού Ι.Χ. αυτοκινήτου αρνείται κάθε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που επιχείρησαν να έχουν μία πρώτη κατάθεση του. Ωστόσο, του πήραν δακτυλικά αποτυπώματα κι έχει ξεκινήσει η διαδικασία ταυτοποίησης του. 

Όσον αφορά το περιστατικό, όλα ξεκίνησαν στη λεωφόρο Θηβών όταν οι δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ. έκριναν ύποπτο το όχημα και επιχείρησαν να το ελέγξουν, με τον οδηγό να αναπτύσσει ταχύτητα και την καταδίωξη να καταλήγει στο Πέραμα. Στη συμβολή των οδών Φρίξου και Ιωνίας, με τις μηχανές της ΕΛ.ΑΣ. να τον καταδιώκουν, ο οδηγός του κλεμμένου Ι.Χ. αυτοκινήτου έκανε όπισθεν και αναστροφή χτυπώντας με ορμή τα πληρώματα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με τους αστυνομικούς να ανοίγουν πυρ εναντίον τους. 

Ο απολογισμός είναι έξι τραυματίες αστυνομικοί (σ.σ. ευτυχώς ελαφρά, μεταφέρθηκαν στο 401ΓΣΝΑ), ένας κακοποιός νεκρός, ένας τραυματίας κι ένας που διαφεύγει.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA