Μενού
  • Α-
  • Α+

Επεισόδια έλαβαν χώρα στην Πατησίων, στο ύψος της ΑΣΟΕΕ. Κουκουλοφόροι έστησαν οδοφράγματα, άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία στην Πατησίων. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, αναπτύχθηκαν δυνάμεις των ΜΑΤ και αύρα της ΕΛ.ΑΣ. ενώ περιμετρικά υπάρχουν δυνάμεις της ομάδας ΔΕΛΤΑ.

Νωρίτερα επεισόδια σημειώθηκαν στα Εξάρχεια, έπειτα από πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την πορεία ομάδα ατόμων επιτέθηκε με πυροσβεστήρες κατά αστυνομικών δυνάμεων που απάντησαν με χρήση χημικών. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε πέντε προσαγωγές.

Τρεις αστυνομικοί τραυματίες, απαντά η ΕΛΑΣ

Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν, σύμφωνα με ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που συνέβησαν το μεσημέρι στην περιοχή των Εξαρχείων όταν άτομα που έκαναν συγκέντρωση κατά της λήψης γενετικού υλικού από συλληφθέντες, επιτέθηκαν ξαφνικά σε αστυνομικές δυνάμεις με πέτρες και κοντάρια. Η αστυνομία έχει προχωρήσει έως αυτή την ώρα σε 5 προσαγωγές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA