Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο παίχτηκε το νεότερο επεισόδιο της υπόθεσης σεξουαλικής παρενόχλησης από τον 45χρονο καθηγητή κατά της 12χρονης μαθήτριας στο Γυμνάσιο του Μοσχάτου. Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον καθηγητή είναι για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Ο τεχνολόγος καθηγητής που οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης ανηλίκων στο αυτόφωρο, αρχικά έγινε γνωστό πως αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με τη δίκη του να ορίζεται για την Τρίτη 2 Νοεμβρίου, όταν και θα παραστούν και οι γονείς της ανήλικης μαθήτριας αλλά και ο διευθυντής του σχολείου.

Την αναβολή ζήτησαν οι συνήγοροι του 45χρονου καθηγητή, οι οποίοι ήθελαν να ενημερωθούν επί της δικογραφίας, κάτι στο οποίο συναίνεσε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο. Ο καθηγητής τέθηκε σε αργία και απαλλάχθηκε από τα εκπαιδευτικά του καθήκοντα με πράξη που υπεγράφη από την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Συνελήφθη το Σάββατο μετά από αποκάλυψη 12χρονης μαθήτριας ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, ζητώντας της να βγάλει τη μπλούζα της μέσα στην τάξη! Ακολούθησε η καταγγελία των γονέων της και πήραν σειρά κάποιες ακόμη μαρτυρίες από μαθήτριες της Α' Γυμνασίου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA